• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Suspendovan "najprljaviji" igrač u NBA zbog udaranja Jusufa Nurkića

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

NBA liga se konačno uhvatila u koštac sa nasilnikom Drejmondom Grinom.

 Drejmond Grin suspendovan Izvor: YouTube/ChazNBA/Screenshot

NBA liga odlučila je da suspenduje svog "najprljavijeg" igrača Drejmonda Grina zbog skandaloznog poteza koji je napravio na meču Golden Stejta i Finiksa u noći utorak na srijedu. Grin je namjerno udario rukom po licu Jusufa Nurkića i potom se kao i obično pravio da se ništa nije dogodilo, a osim što je isključen sa pomenute utakmice - koju su Sansi dobili 119:116 - kontroverznog košarkaša sada čeka i pauza.

Kolika pauza je u pitanju? To je još teško procijeniti, NBA liga je do daljeg suspendovala Grina pošto je treći put ove sezone izbačen sa utakmice, pa je bio suspendovan na pet utakmica. Sada, zbog ponovljenih kazni, razmatraju i jedinstvenu suspenziju za košarkaša Voriorsa čije se ponašanje zaista otrglo kontroli.

Tokom svoje čitave NBA karijere pratilo ga je nedolično ponašanje i udaranje protivnika, međutim čini se da je sada skroz izgubio kontrolu i da je postao "opasnost po druge". Zbog toga, a posebno zbog toga što Grin pokušava da dokaže da nije nikakav negativac i da ništa ružno nije uradio, NBA liga će morati da reaguje i da pronađe način da zaustavi da i dalje pravi slične ispade na utakmicama.

Prema informacijama u američkim medijima, Grin će morati da ispuni određene zahtjeve koje su postavili liga i klub, a koji nisu javno objavljeni, da bi mogao da se vrati na teren. Podsjetimo, prethodno je hvatao za vrat Rudija Gobera i možda je NBA liga pogriješila što ga već nije teže kaznila.

Budući član "Kuće slavnih" je inače sa Golden Stejtom osvojio četiri NBA titule i jednom je biran za najboljeg defanzivca (2017).

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC