• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Otkriveno koji pas je unakazio Jokićevog saigrača! Horor u NBA, Meloun se hitno oglasio: "Ima i fizičke i mentalne rane"

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Otkriveno je da je rotvajler izujedao Erona Gordona, saigrača Nikole Jokića iz Denvera...

 Rotvajler izujedao Erona Gordona Izvor: YouTube/Screenshot

Užasne vijesti stigle su iz Denvera, Eron Gordon (28) izujedan je po licu i po rukama i moraće na pauzu. Prema informacijama koje stižu iz Amerike, njega je za vrijeme praznika u kući napao njegov pas. Ako je vjerovati jednom od ranijih snimaka, iz vremena dok je bio u Orlandu, u pitanju je rotvajler.

Iz Nagetsa su potvrdili da je Gordon završio u bolnici i da je imao čak 21 šav zbog rana po licu i po desnoj, šuterskoj ruci. O tome su pričali i trener Majkl Meloun i njegovi saigrači.

"Nećemo ga pritiskati. Potrebno je da se izliječi i iznutra i spolja. Tako nešto nije jednostavno. Moraš rane da zaliječiš fizički, ali i mentalno. Rekao sam mu da ga želimo na terenu i da smo bolji sa njim, ali da smo u isto vrijeme uz njega i da ga podržavamo. Kada bude mogao da se vrati i da igra na najvišem nivou, tu smo. Za to vrijeme imamo igrače koji su tu i koji mogu da popune tu rupu i njegov izostanak", jasan je Meloun.

Koliko je on važan igrač za tim govore i riječi Kentavijusa Koldvela-Poupa i Pejtona Votsona. "Saznao sam za te vijesti na treningu. Znamo da se ne osjeća dobro trenutno. Razgovaraću sa njim, javiću mu da sam tu za njega", rekao je Poup.

Sličnu izjavu imao je i jedan od najmlađih članova tima. "Na treningu sam čuo šta se dogodilo, maločas sam mu poslao poruku, da ostane pozitivan. Ovaj tim mu mnogo znači. To što nije sa nama je nešto veoma ozbiljno i nadamo se da će se vratiti na teren što prije", zaključio je Votson.

Nema informacija koliko dugo bi mogao da pauzira, spekuliše se da ga neće biti najmanje dvije nedjelje. Gordon ove sezone prosječno postiže 13,6 poena, uz 6,9 skokova i veoma je bitan šraf u Melounovom timu. Sve ovo događa se u momentima kada je Denver ušao u pobjedničku seriju, trenutno je treći na Zapadu sa skorom 22-10. Slijedi meč sa Memfisom.

Inače, poslije osvajanja šampionske titule i velike proslave Eron je došao u Sombor i proveo je dosta vremena sa Nikolom Jokićem. Zajedno su bili na hipodromu i u kafani. Zanimljivo je i da je njegov rođeni brat Dru bio na kratko i u Partizanu u sezoni 2012/13.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC