• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Haos u NBA: Jusuf Nurkić "prozvao" Čarlsa Barklija!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Najbolji košarkaš BiH Jusuf Nurkić u sukobu sa legendarnim Čarlsom Barklijem.

 Jusuf Nurkic proziva Carlsa Barklija Izvor: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

Košarkaši Finiksa ubjedljivo su savladali Los Anđeles Lejkerse u noći između četvrtka i petka, zahvaljujući impreisvnim partijama svog bekovskog tandema - Bredli Bil je postigao 37, a Devin Buker 31 poen! Upravo njih dvojica su prethodnih dana trpili najviše kritika zbog lošeg niza Sansa i tri poraza u četiri meča, pa je Jusuf Nurkić iskoristio priliku da sada "pecne" Čarlsa Barklija.

Najbolji košarkaš Bosne i Hercegovine ušao je u otvoreni rat protiv legendarnog NBA igrača, koji već godinama radi kao TV lice. Nurkić je na svom Tviter nalogu objavio GIF Čarlsa Barklija koji se smije, a to je trebalo da bude dovoljna poruka šta misli o stavovima nekadašnjeg košarkaša. Pogledajte njegovu objavu koja je privukla mnogo pažnje: 

Barkli je u prethodnom periodu dijelio lekcije Finiksu, koji nije igrao košarku po njegovom ukusu. "Moji Sansi su u problemu. Nemaju lidera, nemaju čvrstinu. Bekovi Bil i Buker ne mogu da igraju zajedno", izajvio je nedavno Barkli, koji je četiri godine svoje bogate karijere proveo u timu iz Arizone.

Jedan od najboljih krilnih centara svih vremena upravo je kao igrač Finiksa postao MVP ligaškog dijela sezone, jedini put u svojoj karijeri. U NBA ligi igrao je od 1984. do 2000. godine - prvo osam godina u dresu Filadelfije, a zatim po četiri sezone u Finiksu i Hjustonu. nikada nije bio NBA šampion, ali sa reprezentacijom SAD ima dvije zlatne medalje sa Olimpijskih igara.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC