• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šek udario na Jusufa: "Slušaj me Nurkife... ili kako već!"

Autor Dragan Šutvić

Nekadašnji maerički košarkaš Šekil O'Nil otvorio rat sa Jusufom Nurkićem.

 šekil o'nil i jusuf nurkić u sukobu  Izvor: YouTube/Printscreen/NBA on TNT

Potpuno neočekivani sukob u NBA ligi dogodio se između Jusufa Nurkića i dvojice bivših košarkaša - nakon što je centar Finiks Sansa pecnuo Čarlsa Barklija zbog njegovih ranijih komentara, sada je u sukobu sa Nurkićem i Šekil O'Nil! Nekadašnji košarkaš isprozivao je košarkaša iz Bosne i Hercegovine zbog njegovog sukoba sa Drejmondom Grinom!

Gostujući u jednom podkastu, Šek je ispričao kako je Nurkić mekušac, kako je udaren jer je Grin znao da se neće braniti i kako je trebalo da se brani umjesto što misli o tužbi. "Ne znam da li istina ili ne, ali želim da se obratim Jusufu Nurkifu... Nurkiću, kako god da se zove. Priča se o podizanju prijave protiv Drajmonda Grina. Imam problem s tim. To samo pokazuje kakav si mekušac. Uništićeš sve ono što sam ja napravio od visokih košarkaša. Razlog, gospodine, što te je Drejmond udario je taj što zna da mu nećeš uzvratiti. Mekušac si što si uopšte pomislio da podigneš tužbu. Ovo je nešto što bih ti rekao u lice ako bih te vidio. Ne možeš da tužiš nekoga, samo moraš da podigneš svoje veliko du*e i nekom uzvratiš udarac. Šta misliš o tome, mekušac?", ispričao je Šekil O'Nil, uz jednu veliku grešku u svojoj priči.

Jusuf Nurkić nikada nije pominjao podizanje tužbe protiv Drejmonda Grina, što je istakao u svom odgovoru na Tviteru. "To nikad nisam rekao! Ljudi izmišljaju ta sr*nja. Šekiloviću, ja nisam odavde. Ne troši mi se novac i niko se više ne tuče u ovoj NBA ligi", napisao je Nurkić, koji je očigledno zaboravio incident i posvetio se nastavku sezone.

Podsećamo, košarkaš Golden Stejt Voriorsa Drejmond Grin udario je sredinom decembra u lice Jusufa Nurkića, bez ikakve potrebe i sa očiglednom namjerom. Zbog toga je suspendovan, a kazna je istekla - doduše, Drejmond još nije zaigrao nakon što je vraćen u tim.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC