• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Darku pucao glas zbog Dekija, krenule suze: "San mu je bio da postane selektor Srbije" (VIDEO)

Trener Toronta Darko Rajaković govorio o Dejanu Milojeviću koji je preminuo od infarkta.

 Darko Rajaković zaplakao zbog Milojevića Izvor: YouTube/Toronto Raptors/Screenshot

Proslavljeni srpski košarkaš i trener Dejan Milojević preminuo je u 47. godini od posledica srčanog udara, a njegova smrt pogodila je sve koji vole košarku i to je dovoljan dokaz koliko je bio značajan i omiljen. Jedan od najpotresnijih oproštaja od njega imao je njegov prijatelj Darko Rajaković koji je bio potpuno slomljen nakon pobjede Toronta nad Majamijem (121:97), pa je u suzama govorio o velikom Miloju.

"Bio je košarkaš, bio je petica manja od  dva metra, a bio je najbolji skakač i dabl-dabl mašina u Evroligi. Igrao je za državni tim, osvajao je titule, igrao je za Partizan i imao je ogroman uticaj na mlade igrače. Kao trener je prvo radio u Megi i trenirao je Nikolu Jokića, kao i mnoge druge igrače, pomogao je mnogima za tih deset godina. Pomogao je da mnogo igrača napravi korak u karijeri. Kad smo posljednji put sjedili pričao je da mu je san da bude selektor Srbije, pričali smo o planovima. Nažalost, nije više sa nama", kazao je Rajaković s očima punih suza, uz poruku da pobjedu posvećuje upravo svom prijatelju.


Takođe, Rajaković je ispričao da je pred ulazak u svlačionicu rekao svojim igračima da je volio Milojevića i da su u njegovu čast odigrali prvu akciju na utakmici, koju je nazvao baš po njemu: "Ja sam je vidio kod njega i ukrao je", rekao je trener Toronta čiji su igrači ovu zamisao uspješno realizovali.

Poslije mečeva NBA lige prethodne noći od Milojevića su se oprostili i brojni drugi treneri poput Kvina Snajdera, Majka Brauna, Džoa Mazule, a emotivno izlaganje imao je i Bogdan Bogdanović koji je rekao da je prethodne noći igrao samo zbog Dekija.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC