• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan zove Golden Stejt u Beograd!

Autor Dragan Šutvić

U čast Dejana Milojevića bismo mogli da vidimo pravi spektakl na kome bi se sastali Partizan i Golden Stejt Voriorsi!

 Partizan Golden Stejt utakmica u čast Dejana Milojevića  Izvor: MONDO/uroš arsić/stefan stojanović

Prerana tragična smrt Dejana Milojevića potresla je kompletan košarkaški svijet, a videli smo kako su se od velikana srpske, evropske i svjetske košarke opraštali Partizan, Budućnost iz Podgorice, ali i Golden Stejt. Dejan Milojević je preminuo od posljedica srčanog udara koji je doživio na timskoj večeri Golden Stejta, a opraštanju od Milojevića još nije kraj.

Kako je za "Kurir" otkrio predsjednik crno-bijelih Ostoja Mijailović, šampion ABA lige planira da pozove tim iz San Franciska u Beograd! Kao što je na početku ove sezone na Tašmajdanu viđen spektakl u duelu Partizana i Fuenlabrade sada bismo mogli da vidimo utakmicu Partizana i Golden Stejta. 

"Mi razmišljamo o tome da priredimo meč između Partizana i Golden Stejta u čast Dejana Milojevića u Beogradu. Želimo da organizujemo utakmicu na otvorenom kao što smo to uradili na Tašmajdanu pred početak ove sezone. Bilo bi to fenomenalno za oba kluba, kao i za Srbiju. Uputićemo im poziv, a spremni smo da Golden Stejtu platimo troškove dolaska i boravka u našem gradu. Bio bi to termin u pripremnom periodu. Dejan je bio omiljen u toj NBA ekipi, a suvišno je i govoriti kakav trag je ostavio u našem klubu", otkrio je Ostoja Mijailvoić. 

Nedavno smo vidjeli na meču Partizana i Mege kako su se navijači Partizana oprostili od nekadašnjeg voljenog košarkaša crno-bijelih, a kako se sa druge strane tim Mege oprostio od svog dugogodišnjeg trenera. Za Partizan je Dejan Milojević igrao od 2004. do 2006. godine, a u Golden Stejtu je bio asistent u stručnom štabu od 2021. do 2024. godine.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC