• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ataman bjesnio, a vlasnik Panatinaikosa iznenadio sve: "Tražio bih da se meč ponovi"

Dimitirs Janakopulos iznenadio je sve poslije poraza od Arisa.

 Vlasnik Panatinaikosa o utakmici sa Arisom Izvor: Stefanos Kyriazis/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Panatinaikos je izgubio od Arisa na svom terenu (73:70), prvi put od 1997. godine. Gostujući tim je poslije prve četvrtine imao dvocifreni plus (25:10), a u završnici meča je malo nedostajalo da ispuste vođstvo (71:62), pošto je domaći tim prišao na jedna posjed (71:68). Poslije tog meča Ergin Ataman je bjesnio, dok je Dimitris Janakopulos smirivao strasti.

Zvuči čudno, jer je kontroverzni vlasnik Panatinaikosa obično taj koji napada sudije i proziva. Sada je njegova izjava uzdrmala javnost u Grčkoj. "Da smo na kraju pobijedili, tražio bih da se meč ponovi. Mislim da je Mančester junajted uradio nešto slično prije nekoliko godina jer su dobili meč poslije nepostojećeg penala i tražili su da se igra opet", rekao je Janakopulos.

Potom je javno priznao da su sudije "gurale" PAO protiv Arisa. "Nemoguće je da Aris dođe ovdje, da igra sjajnu košarku, dok smo mi 'mrtvi', umorni, nezainteresovani. Ne znam šta se desilo, ali ne treba da dobijemo zato što su nam sudije činile usluge."

Izvor: Twitter/dpg7000/printscreen

Na kraju je spomenuo i Olimpijakos. "Prije nekoliko sezona dogodilo se to da je Olipmijakos završio na prvom mjestu zato što je na meču protiv Peristerija lopta otišla u aut od njihovog igrača, a sudije su rekle da je od košarkaša Peristerija. Jednostavno, nije bilo moguće da sudije žele pobjedu Panatinaikosa u ovom meču, a mi smo bili mnogo loši. Morali smo da izgubimo", zaključio je Janakopulos.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC