• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Smrt Milojevića? Možda im je to trebalo": Skandalozna izjava na američkoj televiziji!

Autor Dragan Šutvić

Neverovatno je šta je izjavio Ričard Džeferson o Dejanu Milojeviću u prenosu.

 Skandalozna izjava Ričarda Džefersona o Dejanu Milojeviću Izvor: Profimedia/EZRA SHAW / Getty images

Srpski košarkaš i trener Dejan Milojević preminuo je 17. januara u 47. godini od posljedica srčanog udara, a ta vest pogodila je cijeli košarkaški svijet. To se posebno odnosi na Golden Stejt u kome je radio kao pomoćni trener od 2021. godine, i sa ovim timom je uz to osvojio i šampionski prsten u svojoj prvoj NBA sezoni, pošto je sve vijest zatekla na gostovanju u Solt Lejk Sitiju.

NBA liga je zbog toga morala da odloži dve utakmice Voriorsa, a kada su izašli na parket - svi su se slomili od bola zbog voljenog Milojevića, posebno jer je na tribinama bila i njegova porodica. Od tada, Voriorsi na neki način igraju i "za Miloja". Imaju skor od osam pobjeda i četiri poraza i uspeli su da se uključe u borbu za plej-in, pa su neki protumačili i da je čitavu ekipu ova nesreća ujedinila na neki način. Međutim, ima onih koji to ne znaju da verbalizuju...

Bivši američki košarkaš Ričard Džeferson je na užasno nepromišljen način pokušavao da objasni ovaj "fenomen" u toku meča između Voriorsa i L.A. Klipersa: "Podržali su njegovu porodicu u veoma, veoma teškom trenutku. Vidjeli ste majice, vidjeli ste logo na parketu, ali koliko god da su ovo tužne vijesti - s druge strane, ovo je nešto što možda ujedini ovu grupu zajedno, možda je to nešto što im je trebalo u tom trenutku", kazao je Amerikanac, nadamo se bez ikakve zle namjere, pošto navijači koji su ovo čuli u prenosu nisu mogli da vjeruju šta je izgovorio.


Podsetimo, trener Golden Stejta Stiv Ker bio je na sahrani srpskog košarkaša u ponedjeljak u Beogradu, a za to vrijeme njegovu ekipu vodili su pomoćnici. Sada se Ker vratio na parket, njegova ekipa je igrala odlično prethodne večeri, ali ipak nije mogla preko moćnih Klipersa koji su ih "pregazili" u posljednjoj dionici 130:125.

Pogledajte i fotografije sa sahrane Dejana Milojevića u Beogradu, gdje su se od njega oprostila najveća imena naše košarke, uz naravno porodicu - suprugu Natašu, kćerku Mašu i sina Nikolu.

Ovako je bilo u San Francisku poslije smrti Dejana Milojevića:

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC