• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pričao gluposti o Milojeviću, pa se oglasio! Ni "i" od izvinjenja, a cijela Amerika je čula!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Ričard Džeferson se oglasio na Tviteru povodom svog nepromišljenog komentara o Dejanu Milojeviću.

 Ričard Džeferson o Dejanu Milojeviću Izvor: ohn Lamparski / Getty images / Profimedia

Bivši američki košarkaš Ričard Džeferson dao je nespretnu i nepromišljenu izjavu povodom smrti Dejana Milojevića. Dok je komentarisao meč LA Klipersa i Golden Stejta, Džeferson je želio da kaže kako teški trenuci mogu da ujedine ekipu i učine da igra još bolje zbog tog emotivnog trenutka, ali nije baš birao riječi i na kraju je sve zazvučalo degutantno.

"Podržali su njegovu porodicu u veoma, veoma teškom trenutku. Vidjeli ste majice, vidjeli ste logo na parketu, ali koliko god da su ovo tužne vijesti - s druge strane, ovo je nešto što možda ujedini ovu grupu zajedno, možda je to nešto što im je trebalo u tom trenutku", kazao je Džeferson zbog čije izjave su odmah reagovali navijači na Tviteru jer nisu mogli da vjeruju šta je izgovorio, a nedugo potom košarkaš se oglasio da objasni svoje riječi.

I umjesto da se izvini, Džeferson je odmah optužio drugu stranu da ga nije razumjela i da namjerno pogrešno tumači njegovu izjavu, a samo mu je skrenuta pažnja da je morao malo više da razmisli prije nego što je ispričao nešto ovako "traljavo" pred milionskim auditorijumom na televiziji.

"Kada je preminula žena Luta Olsona (njegov trener u Arizoni, prim. aut.) tokom moje prve sezone na koledžu, svi smo shvatili da sitni problemi koje imamo nisu važni toliko. Iskoristili smo taj užasan trenutak da se 'skupimo' i fokusiramo na značajne momente koje smo proveli zajedno. Znam da je ovo jako emotivno vrijeme za moju braću u Golden Stejtu i cijelu NBA porodicu. Možda sam malo pobrkao šta sam htio da kažem, ali svako ko od toga pravi nešto drugo - ne razumije našu NBA porodicu", napisao je na Tviteru Džeferson i time definitivno nije "popravio štetu".

"I dalje nema izvinjenja", "Mogao si samo da napišeš izvinite, pogrešno sam se izrazio", "Samo se izvini za to što si se nalupetao i umukni, sve ostalo su besmislice", "Samo priznaj da si pogriješio, prestani da opravdavaš sebe", "Ništa nisi popravio, nije teško napisati izvinite...", i slični komentari nizali su se ispod njegovog "objašnjenja".

Podsjetimo, trener Golden Stejta Stiv Ker bio je na sahrani srpskog košarkaša u ponedjeljak u Beogradu, a za to vrijeme njegovu ekipu vodili su pomoćnici. Sada se Ker vratio na parket, njegova ekipa je igrala odlično prethodne večeri, ali ipak nije mogla preko moćnih Klipersa koji su ih "pregazili" u posljednjoj dionici 130:125.

(MONDO - M.V.)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC