• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan nije odustao od Evrolige! Crno-bijeli ne odlučuju sami, ali Avramović hoće samo pobjede

Bek Partizana Aleksa Avramović najavio mečeve protiv Zadra i Valensije, koji bi mogao da bude ključni za cijelu sezonu.

 Aleksa Avramović o utakmicama sa Zadrom i Valensiijom Izvor: NEBOJSA PARAUSIC/© MN PRESS, ALL RIGHTS RESERVED

Košarkašima Partizana ostala su još dva meča u ligaškim takmičenjima koja su igrali ove sezone - protiv Zadra u Beogradu završiće prvi dio ABA lige i spremiti se za plej-of, a zatim protiv Valensije u Beogradu tražiti pobjedu koja bi mogla da ih odvede u plej-in Evrolige.

Crno-bijeli će u elitnom evropskom takmičenju zavisiti i od meča Zvezde u Istanbulu, ali se ne predaju dokle god postoje šanse, kaže Aleksa Avramović.

Eksplozivni bek Partizana i reprezentacije Srbije najavio je meč u ABA ligi protiv Zadra (ponedjeljak, 19:00) u Beogradskoj areni, ali se dotakao i meča protiv Španaca koji je na programu nekoliko dana kasnije. Po reijčima Avramovića, sljedeća utakmica biće veoma teška, ali se crno-bijeli nadaju da će ovu nedelju završiti sa dvije pobjede.

"Zadar je ekipa koja nas je porazila u prvom dijelu sezone. Imaju sjajan tim, roster igrača približne visine, slične građe i konstitucije. Igraju dobru košarku predvođeni najkorisnijim igračem lige Lukom Božićem koji igra stvarno odlično. Imaju još igrače poput Drežnjaka, Ramljaka, Lakića, Mazalina, Žganeca koji igraju veoma dobro. Mi znamo da moramo pred našom publikom taj regularni dio takmičenja da zatvorimo pobjedom, iako je rezultatski nebitna utakmica i za nas i za njih. Idemo puni motivacije, jer znamo da nas poslije toga očekuje teška utakmica protiv Valensije gdje znamo da moramo da pobijedimo i nadam se da ćemo na kraju ove nedjelje izaći sa dvije pobjede", naglasio je Avramović.

Meč protiv hrvatskog predstavnika u ABA ligi najavio je i Željko Obradović. "Igramo protiv tima koji je odigrao izvanrednu utakmicu protiv nas u prvom dijelu prvenstva. Treba da nađemo motive, bez obzira na to što se već zna pozicija na tabeli, da odigramo dobru utakmicu u ovom dijelu takmičenja i da krenemo praktično da se spremamo za plej-of", istakao je Obradović.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC