• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kada igraju Zvezda i Partizan i ko ih čeka u plej-ofu: ABA liga se oglasila - objavila parove i termine

Regionalno takmičenje ulazi u odlučujuću fazu.

 Parovi i termini plej-ofa ABA lige Izvor: MARKO METLAS/© MN PRESS, ALL RIGHTS RESERVED

Partizanovom pobjedom protiv Zadra u Beogradskoj areni, završen je ligaški dio regionalnog takmičenja. KK Crvena zvezda je na pol-poziciji i imaće prednost domaćeg terena kroz plej-of, a Partizan, branilac titule, ulazi u doigravanje na drugom mjestu. ABA liga objavila je skoro sve termine četvrtfinala plej-ofa nedugo nakon meča crno-bijelih i Zadrana.

U gornjem dijelu "kostura", Crvena zvezda i Studentski centar igraće u Beogradu u ponedjeljak 15. aprila u 19 časova, potom će revanš biti odigran u ponedjeljak, 22. aprila u 18.30 u Podgorici, a eventualna "majstorica" u petak, 26. aprila, ponovo u Beogradu.

Pobjednik tog para igraće u polufinalu protiv Mege i Cedevita Olimpije, koji će igrati prvi meč u Beogradu, takođe u ponedjeljak 15. aprila od 21 čas, revanš u nedjelju 21. aprila od 20 časova, a eventualnu "majstoricu" u subotu, 27. aprila.

Na drugoj strani "kostura", Partizan i Igokea tek će saznati termin prvog meča serije, što nije realno da se dogodi prije ponedjeljka, 15. aprila, jer crno-bijeli u petak igraju protiv Valensije u Evroligi, u Beogradskoj areni. Revanš je već zakazan za 21. april u 18 časova u Laktašima, a eventualna "majstorica" biće odigrana u nedelju, 28. aprila.

Posljednji par plej-ofa čine Budućnost i Zadar, koji će "otvoriti" doigravanje utakmicom u Podgorici u subotu, 13. aprila, od 19 časova. Revanš će biti odigran u dvorani "Krešimir Ćosić" u petak, 19. aprila od 19, a ako bude potrebe za trećom utakmicom, igraće se u subotu, 27. aprila. Pobjednik te serije igraće u polufinalu protiv pobjednika Partizan - Igokea.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC