• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Aleksa Avramović stavio tačku na priče da ga je željela Crvena zvezda

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Aleksa Avramović objasnio da nije imao kontakt sa Crvenom zvezdom.

 aleksa avramovic nije imao kontakt sa zvezdom Izvor: NEBOJSA PARAUSIC/© MN PRESS, ALL RIGHTS RESERVED

Srpski reprezentativac Aleksa Avramović prešao je ovog ljeta iz Partizana u CSKA iz Moskve, a prema riječima prvog čovjeka Crvene zvezde Nebojše Čovića - i klub sa Malog Kalemegdana je razmatrao da ga dovede. To nije bilo ovog ljeta, nego još prethodnog, a sada je Čačanin otkrio da ne zna ništa o tome.

"Nikada zaista nije bilo ništa", rekao je Avramović u razgovoru za "Meridian Sport" i dodao: "Apsolutno nisam nijednog trenutka razmišljao u tom pravcu. Ja imam samo veliko poštovanje prema Zvezdi. Ja sam srpski igrač, oni su srpski klub i naravno da postoji uzajamno poštovanje. U Zvezdi igraju moji saigrači iz reprezentacije - moja braća. Odnos Zvezde i Partizana ne gledam uopšte tako ostrašćeno, već kao sportski rivalitet".

Prethodne tri godine Avramović je igrao za Partizan, tako da je često upravo protiv Crvene zvezde pružao odlične partije: "Kada sam igrao u Partizanu, uvijek sam davao maksimum da ih pobijedim. Nekada sam uspijevao, nekada nisam. Ne želim nikoga da mrzim u životu", dodao je on.

Avramović je kazao da je prema njegovom mišljenju Crvena zvezda napravila dobar posao tokom ljeta i da je jedan od kandidata za TOP8 Evrolige, a "odmjerio" se sa njima tokom VTB Superkupa, na kome je bio MVP.

"Razmišljali smo o Aleksi Avramoviću svojevremeno, znamo da je iz zvezdaške godine, ali smo se već bili dogovorili sa našim navijačima da ne pravimo više prelaske iz Partizana u Zvezdu. To hoćemo da poštujemo u seniorskom timu. Mislim da je Aleksa sjajan čovjek i igrač, tako da je meni žao. Možda jednog dana...", kazao je Nebojša Čović u jednoj skorijoj izjavi dodajući: "Nije mi jasno to oko Alekse Avramovića. Došao je razigran iz Manile, odigrao je perfektno, a kako je odigrao sezonu? Nikako. Čak toliko mučno da je htio da ode".

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:09
Aleksa Avramović i Aleksandar Vučić pozdrav
Izvor: RTS
Izvor: RTS

(MeridianSport/MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC