• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan pozvao i Zvezdu i zvešdaše na derbi: "Tako radi evropski šampion!"

Autor mondo.rs

Crno-beli će u nedelju otvoriti kapije Štark arene i za navijače i predstavnike najvećeg rivala.

 Partizan-prodaje-karte-i-navijacima-Zvezde-za-veciti-derbi Izvor: MN PRESS

Posle više od 10 godina obostrane organizacije derbija samo pred domaćim navijačima, KK Partizan menja tu praksu!

Prethodnih godina, navijači dva tima pojavljivali su se kao gosti jer su međusobno razmenjivali ulaznice. Na predstojećem, nedeljnom derbiju, to neće biti slučaj, jer je klub iz Humske obezbedio kontinent od hiljadu karata i za gostujuće pristalice, dok je predstavnicima kluba obezbedio mesto u loži.

Možda će vas zanimati

Crno-beli su tu odluku potvrdili na svom zvaničnom sajtu, saopštenjem koje prenosimo u celosti:


"KK Partizan NIS kao domaćin predstojeće derbi utakmice 7. Kola ABA j.t.d. lige, (Nedelja, 17.11. od 20 časova) apeluje na sve učesnike, na i oko parketa, da ne dozvole bilo kakve incidente. Po prvi put smo organizatori derbija u Areni, a kao avangarda i najveći brend srpske košarke, godinama najgledajni klub ABA lige, u prilici smo da prelaskom u najveću dvoranu u regionu, omogućimo većem broju naših navijača iz Srbije i okruženja, delom i Crvene zvezde, da prisustvuju utakmici, što pre nije bio izvodljivo iz bezbednosnih razloga".

"Najvatrenije pristalice dva kluba, razmenjivali su dugo međusobno ulaznice sa rivalima, a uvažavajući i njihove stavove, za derbi sa obe navijačke strane, opredelili smo se da za navijače Crvene zvezde, pustimo u prodaju kontigent od 1.000 ulaznica, za sektor na istočnoj strani nivoa 400, po ceni od 700 dinara.

Prodaja ovih ulaznica, odvijaće se preko KK Crvena Zvezda MTS. Kao domaćin derbija, Partizan NIS neće nikoga uslovljavati neunošenjem obeležja kluba, kao što su naši navijači bili uslovljavani u prethodnom periodu. Vlasnici sezonskih ulaznica za utakmice KK Partizan NIS, ostaće na svojim mestima na nivou 200, dok će se u slobodnoj prodaji naći određeni kontigent karata za preostala mesta u najvećoj dvorani na Balkanu, čiji će kapacitet u skladu sa bezbednosnim procedurama biti umanjen za određeni broj mesta.

U maniru pravih srpskih domaćina, ali i poslovno i marketinški orjentisanih, društveno odgovornih ljudi, u obavezi smo da nastavimo put velikana koji su vodili naš najtrofejniji klub, od Kićanovića, preko Divca i Danilovića, do Pekovića, Berića i mnogih drugih.

KK Partizan NIS je ugostio mnoge klubove i njihove čelnike, pa tako upućuje i poziv rukovodstvu Crvene zvezde MTS i stavlja joj na raspolaganje jedan VIP boks kod sektora za njene pristalice, dajući na taj način primer kako jedini evropski šampion iz Srbije, klub sa najviše međunarodnih, regionalnih i nacionalnih trofeja, četiri F4 Evrolige, dočekuje svoje rivale.

Partizan je saopštio da će ulaznice za derbi biti prodavane u poslovnicama "Ticketline"-a na Novom Beogradu u petak i subotu, a u nedelju na blagajni Štark arene od 14 časova do početka utakmice.

Cene pojedinačnih ulaznica su 700 dinara za Nivo 400, 900 dinara za Nivo 200 tribina, 1.400 za parter...

Pročitajte sve cene na Partizanovom sajtu.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC