• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Branko Lazić: Šta će Bili da radi ako ja šutiram? Svako zna svoj posao

Autor Mladen Šolak

Kapiten crveno-belih govorio je u "Pioniru" i o podeli uloga u ekipi.

 Branko-Lazic-o-ulozi-u-timu-Sta-ce-Bili-Beron-da-radi-ako-ja-sutiram Izvor: MN PRESS

Dok se priprema za ritam utakmica na dva dana (Asvel, Partizan, Alba, Žalgiris), Crvena zvezda privodi kraju mini-ciklus tokom kojeg je mogla da kod kuće trenira i odmara između utakmica.

Od petka će situacija biti mnogo komplikovanija, a kapiten crveno-belih Branko Lazić naglasio je da će duel protiv Francuza u Štark areni biti veoma važan, zbog više razloga.

Možda će vas zanimati

"Jako bitan meč, za početak teškog ciklusa. U sedam dana odigraćemo četiri utakmice, od čega tri u Evroligi. Pozivam navijače da nas podrže u petak u Štark areni, da pokušamo da odigramo dobro protiv tima koji je ostvario četiri pobede kod kuće uz tri poraza na strani. Nadamo se da će ostati u tom trendu", izjavio je on na konferenciji za novinare u hali "Aleksandar Nikolić".

Tokom razgovora sa novinarima, jedno od pitanja za Lazića odnosilo se i na njegovu napadačku ulogu, koja je ove sezone svedena na jako mali broj pokušaja.

"Šta će Bili (Beron) da radi ako ja rešim da uzimam šuteve? U našem timu trebalo bi da se zna ko šta radi i šta je čiji posao. Zna se ko šutira, ko igra odbranu, ko vodi utakmice, ko maše peškirom i da ne nabrajam dalje. Posao je podeljen i samo je potrebno da ga radimo", dodao je on.

S obzirom na to da ima najduži staž u crveno-belom i da je ovo njegova deveta sezona u Zvezdi, Lazić je prolazio i kroz teške i kroz odlične periode na Malom Kalemegdanu.

Na pitanje o trenutnoj situaciji Zvezdinog tima posle turbuletnog početka sezone, iskusni bek kaže da ekipa može da ostvari sve ambicije.

"Zato smo svi ovde, da ostvarimo ciljeve koji su stavljeni pred nas na početku sezone. U poslednjih nekoliko dana i nedelja trenirali smo dobro, spremali smo se, poslednjih nekoliko utakmica odigrali smo zaista dobro. Polako se i kockice slažu što se tiče forme i očekujem da u narednom periodu pokažemo gde se trenutno nalazimo. Zaista dobro radimo i mislim da će ovo biti dobar ispit za nas", naglasio je Lazić.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC