• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dobro došli u "Bilijevu teretanu": Prvo kućni poslovi, pa po formu u garažu

Autor Milutin Vujičić

Pokrenut je serijal "Bilijeva teretana" tokom kojih će Beron držati "javne treninge" i pomoći svima koji žele da održe formu svog tijela i duha - pravo iz svog doma na Floridi.

 Bili-Beron-teretana-Evroliga-projekat-KK-Crvena-zvezda Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Zanimljiva ideja KK Crvena zvezde i Evrolige!

Prvotimac crveno-bijelih Bili Beron će u narednom periodu, dok traje pandemija korona vrusa, pokušati navijačima i ljubiteljima košarke da "olakša" period koji moraju da provode u samoizolaciji - u svojim domovima.

Možda će vas zanimati

Pokrenut je serijal "Bilijeva teretana" tokom kojih će Beron držati "javne treninge" i pomoći svima koji žele da održe formu svog tijela i duha - pravo iz svog doma na Floridi.

Premijera će biti u utorak od 18 časova na zvaničnoj Instagram stranici Evrolige, a tamo će uslijediti i ćaskanje sa navijačima, gosti iznenađenja, dnevni trening i tako dalje, a mali "intro" već smo vidgeli na profilu Crvene zvezde mts.

I ovo je važno!


Od večeras njegova garaža postaje teretana, a ova akcija je dio važne kampanje Evrolige pod nazivom "Euroleague united" u kojoj učestvuju svi klubovi, igrači, treneri i ambasadori Evrolige, a sve u danima kada svi moramo da pokažemo zajedništvo i solidarnost.

"KK Crvena zvezda mts javno je prilikom proglašenja vanrednog stanja od strane nadležnih organa Republike Srbije saopštio da će na svaki mogući način podržavati sve mjere jer su u interesu zdravlja svih građana naše zemlje. Zato još jednom apelujemo na sve da ostanu kod svojih kuća, budu disciplinovani, drže socijalnu distancu, kako bi se sačuvali od globalne pandemije virusa Covid-19. O košarci i sportu ćemo kada dođu bolja vremena za sve", navode iz Crvene zvezde.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC