• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bajić: Igokei još nedostaje plejmejker i krilni centar

Autor mondo.ba

U aleksandrovački klub stiglo je dosad šest pojačanja, ali time nije zatvoren roster.

 Dragan Bajić: KK Igokea još nedostaje plejmejker i krilni centar! Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Trener "igosa" Dragan Bajić od ponedjeljka kada startuju pripreme za novu sezonu u ABA ligi imaće na raspolaganju sve domaće igrače.
Od prošle sezone ostali su Dalibor Ilić, Darko Talić, Srđan Kočić i Đorđe Gagić kojima će biti priključeni juniori Kosta Kondić i Stefan Simanić, a od pojačanja od starta stižu Marko Jošilo, Edin Atić, Stefan Fundić i Džeki Karmajkl.

Možda će vas zanimati

"U potrazi samo za još dva košarkaša koji pokrivaju poziciju beka i plejmejkera kao i krilnog centra. Ne žurimo, vremena ima mada je manjak kvalitetnih domaćih igrača", rekao je Bajić za "Glas Srpske".

Strateg Igokee je istakao da će prije početka priprema u ponedjeljak, biti obavljena testiranja na korona virus.

"Prije nego krenemo sa radom obavićemo testiranje na virus korona prema zvaničnim protokolima nadležnih institucija. Nadam se da će svi biti zdravi pa ćemo sa treninzima krenuti u ponedjeljak. Kasniće Antabija Voler koji je trenutno na ljetovanju pa stiže 1. avgusta dok Entoni Klemons nije uradio test na koronu zbog izlaska iz države što će obaviti ovih dana i stiže u srijedu".

Bajić je dodao da je pomjeranje starta ABA lige za dvije sedmice dobro došlo šampionu Bosne i Hercegovine zbog nastupa u kvalifikacijama za FIBA Ligu šampiona.

"Odgađanje početka nama je dobro došlo jer smo po prvom planu imali pretrpan raspored i ubitačan ritam. Imamo dvije utakmice kvalifikacija za FIBA Ligu šampiona protiv Kluža 15. i 18. septembra te vjerujem da ćemo proći dalje, a onda nas čeka drugi krug 22. i 25. septembra. U tom periodu je trebalo da krene i ABA liga pa nisam siguran kako bismo uopšte stigli da to odigramo bez nekog odgađanja", naglasio je trener Aleksandrovčana u razgovoru za banjalučki dnevnik.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC