• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mrzim Novaka kao što mrzim fašiste! Skandalozan napad na Đokovića, a na kraju priznanje - ogorčen sam!

Autor Dragan Šutvić

Nevjerovatno dokle idu napadi na Novaka, ali sada svi na kraju moraju da priznaju jedno - da je najbolji na svijetu!

 đoković indijski novinar kolumna  Izvor: Profimedia/Xinhua

Dok se ceo svet divi Novaku Đokoviću, a neki novinari su oduševljeni sjajnim gestovima i šampionskim ponašanjem najboljeg tenisera svih vremena, nekima on i dalje smeta.

Smeta im toliko da otvoreno kažu da ga mrze, pa je tako na sajtu "Sportskeeda" osvanula skandalozna kolumna Šijama Kamala pod naslovom "Zašto ne mogu da budem navijač Novaka Đokovića". 

Možda će vas zanimati

"Malo je reći da nisam navijač Novaka Đokovića. Ali bolje je i to nego reći: 'Kad bih morao da biram jednog igrača da igra tenis po cijenu mog života ne bih izabrao Đokovića iako sam siguran da bi mi sa njim bile najveće šanse da ostanem živ'. Iako sa žaljenjem moram da priznam da je Novak Đoković možda i najveći teniser svih vremena", piše indijski novinar Šijam Kamal. 

On je zapamtio jednu davnu izjavu Dijane Đoković, Novakove majke, iz 2008. godine, a od tada kaže da "mrzi Novaka kao fašiste"!

"Otkako je Đokovićeva majka Dijana rekla: 'Kralj je mrtav! Živio kralj' poslije pobjede njenog sina nad Rodžerom Federerom u polufinalu Australijan opena 2008. godine mrzio sam ga istom gorućom strašću kao i fašiste i knjige koje za naslovnu stranu koriste fotografije iz filmova! Nekih 13 godina kasnije, dok gledam kako mu pišu ime na zidu Vimbldona po treći put zaredom to je samo pojačalo moja osećanja", nastavlja se ovaj nevjerovatan napad na Novaka!

Ipak ne može da porekne da je Novak statistički "jednako dobar, ako ne i bolji od Rafaela Nadala i Rodžera Federera", te da će biti sve bolji. 

Zatim se u tekstu zamjera da Novak igra previše "konzervativno" i ističe se da je poslednji poen sa Mateom Beretinijem u finalu Vimbldona trajao 11 udaraca, što je nedostojno šampiona. Novak čeka da protoivnik napravi grešku i to je stil koji se novinaru portala "Sportskeeda" ne sviđa. 

"Kada postavi zamku ona hladnokrvno upali, a Đoković podigne ruke ka nebu. To je hladno, proračunato i pametno, ali ja ne volim takav tenis", navodi se u tekstu, a onda se nastavlja. 

"Novak Đoković je skoro savršen, u poređenju sa mnogo humanijim Rodžerom Federerom i Rafaelom Nadalom."

Potom se navode igrači koje Kajal voli više da gleda od Novaka Đokovića, a tu spadaju i Gael Monfis, Huan Martin Del Potro, pa i Nik Kirjos!

"Da budem iskren, Đoković je jednostavno previše dobar da bi se uzbuđivao oko njega", piše u tekstu, koji se završava sljedećim citatom: 

"Ako zvučim ogorčeno, to je zato što jesam. U prirodi je navijača da budu ogorčeni kada igrači koje podržavaju više nisu najbolji. Ali nemojte da vas to omete od činjenice da je Novak Đoković za klasu iznad svakoga ko je ikada igrao tenis. Statistički, naravno."

Pročitajte i ovo

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

8. Xy

Ko je ova iskompleksirana budala? Treba ga uhapsiti zbog javno iznesene mrznje. Takvih se treba bojati....

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC