• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hrvatica bijesna: Igram dva sata, a vi me prvo pitate za Kirjosa?!

Autor Dragan Šutvić

Ajla Tomljanović nezadovoljna je što je i pored dobrog nastupa na Vimbldonu novinare najviše zanimalo da priča o Niku Kirjosu.

 tomljanović bijesna zbog pitanja o kirjosu  Izvor: Profimedia/Ella Ling

Nik Kirtos se plasirao u polufinale Vimbldona i napravio najveći uspjeh pa je tako čak (na kratko) uspio da u drugi plan stavi Rafaela Nadala i Novaka Đokovića. O njemu se priča zbog sjajnog tenisa, ali i kontroverzi, međutim možda se i pretjeruje koliko se njegovo ime spominje...

To misli i australijska teniserka Ajla Tomljanović, rođena u Zagrebu i do 2018. je nastupala pod zastavom Hrvatske, koju je jedno pitanje na konferenciji za medije prilično iznerviralo.

Možda će vas zanimati

Tomljanović je igrala prvi meč dana u srijedu na Vimbldonu i nije uspjela da dođe do polufinala. Nju je savladala Ribakina iz Kazahstana, i to nakon preokreta, a čim je nervozna izašla pred novinare morala je da odgovara na pitanje o Niku Kirjosu sa kojim je bila u ljubavnoj vezi.

Zabavljali su se oko godinu dana, do 2018. godine, a Tomljanovićevu nisu pitali čak ni za Kirjosov nastup na Vimbldonu, nego za optužbu da je pretukao bivšu djevojku Kijaru Pasari.

"Prilično je razočaravajuće što je nakon gotovo dva sata četvrtfinala to bilo prvo pitanje koje mi je novinar postavio, a nijednog trenutka posle nije nastavio s pitanjem o bilo čemu vezanom za meč. Drago mi je da vidim da da su naslovi uglavnom o tome. Budite bolji", napisala je sarkastično Ajla Tomljanović.

Što se time samog odgovora na konferenciji, Tomljanovićeva je rekla da "nije imala slično iskustvo" sa Kirjosom tokom dvije godine veze, ali i da bi voljela da neke stvari zadrži za sebe jer odavno nisu zajedno.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC