• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šampionka US opena otpustila trenera! Ema će raditi sa čovjekom koji je preporodio Mareja!

Autor Haris Krhalić

Ema Radukanu odlučila je da raskine saradnju sa Dimitrijem Tursunovim.

 Ema Radukanu otpustila trenera Izvor: Profimedia

Ema Radukanu završila je saradnju sa ruskim trenerom Dimitrijem Tursunovim. Ova vijest obradovala je britanske medije koji su je od početka kritikovale zbog odluke da angađuje Rusa, spominjali u Vladimira Putina i mnoge teorije zavjere. Sada za to neće više morati da brinu, pošto je supertalentovana britanska teniserka odlučila da krene u potragu za novim trenerom, do tada će raditi sa Džezom Grinom.

U pitanju je kondicioni trener koji je imao ogromnu ulogu u uspjesima Endija Mareja. Zahvaljujući radu sa njima Škot je imao ogroman napredak, prije svega kada je snaga, izdržljivost i rad na tijelu u pitanju, nada se i Ema da bi to moglo da joj pomogne, prije svega u sljedećoj sezoni. Devojka koja je osvojila US Open prošle godine je uvelikom padu, konstantno gubi mečeve i ne može da uđe u pobjednički ritam.

Promijenila je čak četvoricu trenera za 18 mjeseci, radila je sa Endrjuom Ričardsonom, Najdželom Sirsom i Torbenom Belcom prije saradnje sa Tursunovim. Dok traži novog trenera radiće sa Grinom koji je pored Mareja radio i sa Aleksanderom Zverevim i Dominikom Timom. "Moja filozofija je oduvijek bila da je tenis sport kretanja. Ljudi vole da pričaju o dizanju tegova, radu u teretani, mene su oduvijek fascinirale kretnje onih najboljih. Velikani se kreću nevjerovatno, to su detalji koji su važni. Stopala, uglovi, kukovi, kolena", rekao je Grin nedavno.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC