• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ŠTA MU JE? Nadal u OČAJNOJ formi pred Australijan open!

Autor Dragan Šutvić

Rafael Nadal ne igra dobro pred prvi grend slem u sezoni.

 nadal u očajnoj formi pred australijan open Izvor: Profimedia

Španski teniser Rafael Nadal doživio je neočekivani poraz na Junajted kupu protiv Aleksa de Minora (6:3, 1:6, 5:7), a iako se radi o reprezentativnom takmičenju koji mnogi nisu ni shvatili ozbiljno do kraja, "Bik sa Majorke" će biti više nego zabrinut pred Australijan open. Evidentno je da je daleko od forme i pod hitno mora da je pronađe, pošto prvi grend slem turnir počinje već za dvije nedjelje...

Prvi meč između Španije i Australije na novoformiranom takmičenju koji je "hibrid" Dejvis kupa i ATP kupa, trajao je skoro tri sata, a tokom njega je Nadal imao svijetle, ali i baš mračne momente - kao u drugom setu u kome je odigrao katastrofalno i dobio tek jedan gem.

Nadal je prethodno na istom turniru doživio i poraz od Kamerona Norija, dok pamtimo i da se nije proslavio na Završnom mastersu u Torinu. Tamo je pobijedio samo Ruda, pa nije prošao grupu u kojoj su ga savladali Ože-Alijasim i Fric.

Takođe, prije toga je doživio poraz na US Openu protiv Tijafoa u osmini finala, da bi ga Tomi Pol pobijedio u prvom kolu mastersa u Parizu. Sjećamo se i da se nije proslavio u Sinsinatiju, gdje ga je kasniji osvajač Borna Ćorić pobijedio na samom startu turnira, dok je poslednji "bljesak" imao na VImbldonu, koji je predao u polufinalu Niku Kirjosu.

Više puta se Nadal žalio na povrede i povredice, a vidjećemo da li je i ovoga puta isti slučaj pred Australijan open na kome će braniti titulu, samo što sada učestvuje i Novak Đoković.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC