• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NOVAK SE JEDVA SUZDRŽAO ZBOG SULUDOG PITANJA: Češao se i ćutao, pa im rekao istinu koje se ne plaši

Novak Đoković se ne plaši da kaže da je favorit, za razliku od njegovih kolega.

 Novak Đoković smatra da je favorit protiv Janika Sinera Izvor: Wimbledon.com/Printscreen

Novak Đoković veoma se zabrinuo za svoju igru u meču protiv Huberta Hurkača. Zbog toga je hitno tražio reakciju Gorana Ivaniševića koji je u jedan ujutru morao da kontaktira ljude sa Bi-Bi-Sija kako bi analizirao Noletove udarce, što je dalo efekta u susretu protiv Andreja Rubljova (3:1) i plasman u polufinale Vimbldona gdje ga čeka mladi i talentovani Janik Siner.

Novak se ne krije, smatra da je favorit u sljedećem meču, pa je to stavio do znanja i znatiželjnim novinarima koji su ga "cijedili" na konferenciji za medije, pa se u jednom trenutku vidjelo i da mu je neprijatno. Upravo prije posljednjeg pitanja na engleskom jeziku tokom kog se Nole češao po bradi, zaćutao nekoliko sekundi, ali i ujeo se za jezik.

  • N: Uzimajući u obzir tenis koji igraš u ovom trenutku, to što si ispustio samo dva seta, to što si branilac titule... da li sebe smatraš favoritom?
  • Đ: Pa, mislim... Ne želim da zvučim arogantno, ali naravno da sebe smatram favoritom. Sudeći po rezultatima koje sam ostvarivao u karijeri na Vimbldonu, to što sam četvorostruki uzastopni šampion Vimbldona i što sam opet stigao do polufinala... Da, smatram sebe favoritom.


Naravno, Novak Đoković je svjestan da je morao da zvuči arogantno kada mu je postavljeno pitanje na koje je mogao da odgovori i teniski laik. Novak Đoković je uz Rodžera Federera najuspješniji teniser u istoriji Vimbldona, a na turniru su preostali teniseri koji su bili djeca ili tinejdžeri kada je posljednji put izgubio na Centralnom terenu - prije deset godina. Zbog toga je i pitanje pomalo suludo i zato se Nole nasmijao dok je odgovarao na njega.

Podsjetimo, Novak Đoković će u polufinalu igrati protiv Janika Sinera, rođenog 2001. godine, kome je plasman među četiri najbolja najbolji rezultat na grend slemovima. Ipak, ne treba zaboraviti da je najbolje plasirani teniser koga je izbacio tek 79. na svijetu, a da će Nole do petka imati vremena da se i te kako odmori.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

01:10
Novak Đoković, Andrej Rubljov
Izvor: Fonet/AP
Izvor: Fonet/AP

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC