• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đokovići slomljeni zbog smrti drage osobe! Jelena se oprostila, Novak će joj zauvijek pamtiti jedan potez

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Jelena Đoković se oprostila od poznate navijačice Novaka Đokovića.

 Jelena Đoković se oprostila od poznate navijačice Novaka Đokovića Izvor: Profimedia

Jelena Đoković, supruga najboljeg tenisera svih vremena Novaka Đokovića, oglasila se na društvenim mrežama povodom smrti poznate Noletove navijačice Padme Radžan. Dobro je poznato da su Novak i Jelena ostvarili blisku vezu sa brojnim navijačima i navijačicama koje su pratile tenisera svih ovih godina, a među njima je i Padma.

Djevojka sa Floride je nažalost preminula uoči US opena na kome je mnogo puta bodrila Đokovića, a kada je Jelena saznala za ovu tužnu vijest, objavila je na svom Tviteru da izražava najdublje saučešće porodici.

"Sjećam se Padme vrlo dobro! Divna duša je bila. Kada me ljudi zagrle, obično vide koliko sam sitna. Ali se sjećam, kada sam zagrlila nju, osjetila sam koliko je nežna i krhka. Koliko ljubavi, i ljubaznosti sam osjetila prilikom susreta. Moje saučešće porodici, njeno dvoje djece koju je veoma voljela i o kojoj je brinula. Zaista sam tužna i slomljeno mi je srce posle saznanja o njenoj smrti. Svi smo voljeli njen njen entuzijazam i strast i cijenili smo njenu podršku tokom godina. Počivaj u miru", napisala je Jelena Đoković danas povodom smrti navijačice sa Floride.

Podsjetimo, Padma je bila jedna od pokretačica peticije da se Novaku Đokoviću dozvoli ulazak u Sjedinjene Američke Države (SAD) kako bi neometano mogao da igra na US openu 2022. godine. Nažalost, peticija nije uspjela, ali godinu dana kasnije ipak će Novak Đoković igrati na turniru koji ga već koristi kao "promo lice".

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC