• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lučić pretukao ženu, policija ga zatekla pijanog: Sve počelo zbog telefona

Autor Mladen Šolak

Poznati kanadski sportista srpskog porijekla lišen je slobode zbog nasilja u porodici.

 Milan Lučić zlostavljao suprugu Izvor: Instagram/blucicrf

Kanadski hokejaš srpskog porijekla Milan Lučić (35) uhapšen je prošle nedjelje zbog optužbi za nasilje u porodici. Zvanično, on je uhapšen zbog nasilja prema jednom članu porodice, a odmah je bilo utvrđeno da je pretukao svoju suprugu Britani, majka troje djece koje ima u braku sa hokejašem - Nikoline (10), Valentine (8) i Milana juniora (5).

Prema još nezvaničnim informacijama, Lučićeva supruga je tvrdila da je njen muž postao nasilan kada je došao kući poslije izlaska u kojem je konzimirao alkohol. Portal "Boston.com" otkrio je detalje istrage, uz navode da Lučić kod kuće nije mogao da pronađe svoj mobilni telefon i da je zato vikao na suprugu, optuživši je da je sakrila telefon od njega.

"Žrtva tvrdi da njegov mobilni telefon nije bio kod nje i da nije znala gdje se nalazi. Ona je tvrdila da je pokušala da ode od supruga, ali da je onda zgrabio za kosu i da je vukao unazad. Takođe, tvrdila je i da joj je za to vrijeme govorio da ona neće otići nikuda", piše u izveštaju policije.

Britani Lučić rekla je pripadnicima policije da je suprug nije gušio, iako je jedan policajac primijetio da ona ima crvenilo po grudima. Policija je u njihovom domu našla slomljenu lampu i odvela ga je bez opiranja u policiju. "Tvrdio je pripadnicima policije da se ništa nije dogodilo i nije pokušavao da ponudi bilo kakvo objašnjenje".

U međuvremenu je njegov tim, Bruinsi, objavio da će Lučić odsustvovati "do daljeg". On je živa legenda NHL-a, devet godina igra za sadašnji tim, a čak 17 sezona nastupa u toj ligi. Ove sezone igrao je u četiri utakmice, a njegov tim se oglasio saopštenjem i rekao da su svi svjesni situacije i da prate šta će se dogoditi. U ovom trenutku nećemo dalje komentarisati", navedeno je.

Milan Lučić rođen je u Vankuveru 1998. godine od srpski roditelja, Dobrija i Snežane Lučić, ima mlađeg brata Nikolu i starijeg Jovana.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC