• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ATP se bruka - Đokovića namjerno ignorišu!

Autor Dragan Šutvić

Na zvaničnom sajtu ATP-a ponovo je "zaboravljen" Novak Đoković...

 atp ignoriše novaka đokovića Izvor: Italy Photo Press / Zuma Press / Profimedia

Novak Đoković dominira, a ATP ga ignoriše. Tako bi u najkraćim crtama moglo da se opiše sve što se dogodilo u posljednjih nekoliko nedelja, od kada je sezona završena. Ne samo da nije dobio nijednu nagradu, ni on ni Goran Ivanišević, već je "zaboravljen" i na najnovijoj vijesti na zvaničnom sajtu ove organizacije.

Objavljena je vijest u kojoj se obavještavaju navijači da već sada mogu da kupe ulaznice za Završni turnir koji će se održati u Torinu od 10. do 17. novembra. Na posteru je fotografija Janika Sinera, a ne Srbina koji je osvojio taj turnir pobjedom protiv Italijana u finalu. Jasno je da je Janik iskorišćen zbog činjenice da se igra u njegovoj domovini, ali da se tako ignoriše čovjek koji je podigao pehar...

Ako ništa drugo mogla je da stoji zajednička fotografija ili slika na kojoj se nalazi teniser koji je podigao šampionski pehar. Zamislite recimo da se na slici za Svjetsko prvenstvo u fudbalu nalazi vicešampion Francuska, a ne Argentina.

Izvor: Printscreen/ATP

Podsjetimo, Novak je ove sezone osvojio tri grend slema (Australijan open, Rolan Garos i US open), igrao je finale Vimbldona, osvojio Završni turnir, a nije dobio nijedno jedino priznanje od ATP-a za to. Čak je i nagrada za najboljeg trenera otišla u ruke Sinerovih ljudi Darena Kejhila i Simonea Vangocija. U sezoni u kojoj je Italijan osvojio samo jedan Masters i titule u Beču, Pekingu i Monpeljeu.

"Gorane, čini mi se da moramo da osvojimo četiri grend slema da bi ti možda, samo možda, bio razmatran za najboljeg trenera godine. Moj dragi treneru, izgleda da završavanje godine na prvom mjestu ATP, tri grend slema, Završni masters i ispisivanje istorije nisu dovoljni", napisao je Novak na društvenim mrežama.

Izvor: Instagram/Printscreen/djokernole

Inače, prije finala Završnog Mastersa u Torinu već su Sinera proglasili za pobjednika, što je moglo da se vidi i po gradu. Moguće da je i to bio još jedan motiv za Srbina da slavi u finalu. Imaće motiv više i za novu sezonu kada bude vidio objavu ATP-a i favorizovanje Sinera... Podsjetite se i kako je bilo u Torinu:

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC