• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nik Kirjos nastavio "rat" protiv Borisa Bekera: Samo jedan od nas je bio u zatvoru!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Nik Kirjos nastavlja da proziva Borisa Bekera.

 Nik Kirjos proziva Borisa Bekera Izvor: Profimedia/Frank Molter/Alamy Live news

Nik Kirjos nastavlja da proziva Borisa Bekera. Njihov "rat" na društvenim mrežama traje i djeluje da se neće skoro završiti. Poslije objave Australijanca da bi "Novak obrisao pod Bekerom" uslijedila su nova "peckanja", ovog puta se dotakao toga da je Nijemac bio u zatvoru.

Jedan od fanova objavio je snimak na kom Beker podiže vimbldonski pehar i podsjetio je sve na to, uz dodatak da Kirjos za to vrijeme nudi "OnlyFans" pretplatu. "Ha-ha, jedan je otišao u zatvor, jer je ostao bez novca, dok drugi koristi svoj brend da zarađuje više. Laku noć", odgovorio mu je Nik.

Na tu objavu uključio se drugi navijač i spomenuo da je Kirjos optužen da je napao bivšu djevojku. "Moraš da provjeriš ćinjenično stanje. Optužba je povučena, živio sam slobodno sve to vrijeme. Nisam siguran da je Boris imao isto iskustvo", poručio je Kirjos i tako još jednom "pecnuo" nekadašnjeg trenera Novaka Đokovića...

Sve ovo krenulo je poslije jednog Nikovog intervjua u kom je spomenuo da je gledao mečeve iz osamdesetih i da je igra tada bila daleko sporija, pa mu je Beker na to odgovorio da "mu nije jasno zašto priča o sportu koji mrzi". Što se kontroverznog australijskog tenisera tiče, on je i dalje povrijeđen. Prošle sezone odigrao je samo jedan meč, a neće igrati na Australijan openu pošto se nije u potpunosti oporavio.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC