• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Može majka da mu bude! Pjevačica jurila Sinera, pa se napućila - teniser je gledao u šoku! (VIDEO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Pogledajte nevjerovatnu scenu iz Majamija gdje je Janik Siner ostao bez teksta kada se u njegovom pravcu napućila pjevačica Laura Pauzini.

 Laupra Pauzini htjela da poljubi Janika Sinera Izvor: YouTube/Stefan P./Screenshot

Italijanski teniser Janik Siner igra vrhunski tenis u ovom trenutku i poslije osvajanja mastersa u Majamiju "preskočio" je Karlosa Alkaraza na ATP listi i sada diše za vrat lideru Novaku Đokoviću. Međutim, s popularnošću koja raste, sada i mladi Italijan ima ljude koji mu dišu za vratom i pokušavaju da ga iskoriste za ličnu promociju.

Tako je poslije titule u Majamiju, Sinera po čitavom kompleksu jurila italijanska pjevačica Laura Pauzini koja je bila čak i blago neprijatna, tako da se više puta fotografisala sa "junakom nacije". I ne samo to, Laura Pauzini (49) je postala i "junakinja" snimka koji je vrlo brzo postao viralan na društvenim mrežama, a na kome pokušava da poljubi mladog tenisera koji nije znao kako da se ponaša u toj situaciji!?

Laura je obgrlila Janika i potom se ispućila očekujući poljubac (!?), a teniser ju je zbunjeno pogledao. Nakon toga se i sam ispućio u pravcu 27 godina starije pjevačice... Pogledajte kako je to izgledalo!


Naravno, ovo je podiglo prašinu da je Laura željela nešto više od Sinera od pukog zagrljaja i fotografije za uspomenu, a prošle godine se skrasila kada se udala za muzičara Paola Kartu. Ne znamo baš kako će reagovati kada vidi fotografije i snimke iz Majamija gdje je njegova draga "poludjela" za Sinerom.

(MONDO - M. V.)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC