• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novakov bratko otvorio vrata "lamba", ušla ljepotica: Ljubila košarkaša, "skinula" Đokovića i pokazala dečka

Navijači su u Monte Karlu primijetili i da Grigor Dimitrov ima novu djevojku.

 Grigor Dimitrov nova djevojka Aliz Lim Izvor: Twitter/lobdowntheline/Screenshot

Grigor Dimitrov igra fantastično u posljednjih nekoliko mjeseci, posebno u 2024. godini. Igrao je finale Pariza i Majamija, osvojio je Brizbejn, a čini se i srce nove ljepotice. Dobro je poznato da je Bugarin među najvećim zavodnicima na ATP turu i da je već bio sa Nikol Šercinger i Marijom Šarapovom, dovodio se u vezu sa lijepom Rumunkom Madalinom Geneom, a svima je promaklo da je sada sa bivšom teniserkom Aliz Lim.

Njih dvoje su viđeni u Monte Karlu i to u provodu. Na snimku koji je objavljen na društvenim mrežama, vidi se da je Dimitrov čekao ljepoticu u svom lamborginiju, dok je odlazila sa večere na kojoj je bila sa prijateljicama. Čini se da se toliiko zadržala da je i Bugarinu dojadilo da je čeka, pa je požurivao...


Inače, Aliz Lim je bivša francuska teniserka koja će u julu proslaviti 34. rođendan, a koja je u posljednje tri godine bila u vezi sa proslavljenim košarkašem Tonijem Parkerom. Njih dvoje su raskinuli prije nekoliko nedjelja, objavio je Parker, inače danas vlasnik evroligaškog kluba Asvel. Što se tiče Aliz, ona već neko vrijeme radi na Eurosportu, pa je nedavno privukla pažnju kada je "skinula" jaknu Novaku Đokoviću.

Ne znamo da li je Đoković tu već znao da su Lim i Dimitrov zajedno, što ne bi bilo iznenađenje jer je Srbin u dobrin odnosima sa kolegom koga naziva "bratko". Njih dvojica provode vrijeme kada god mogu, a često je Nole znao da "pecne" bugarskog tenisera da je "najljepši i najzgodniji na ATP turu".

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC