• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pljusak na Rolan Garosu: Srbi u velikom problemu, strepe za svoje mečeve!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Pljusak je napravio veliki problem na Rolan Garosu, srpski teniseri su na čekanju... Od izvještača MONDA sa Rolan Garosa Nemanje Stanojčića.

 Kiša pravi probleme na Rolan Garosu Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić

Sunčano vrijeme, ljudi sa naočarima za sunce i u majicama kratkih rukava i onda odjednom pljusak u Parizu! Veliki problemi za srpske tenisere koji čekaju da igraju na otvorenim terenima u kompleksu Rolan Garosa.

Olga Danilović, Aleksandra Krunić i Laslo Đere su u problemu i ne znaju da li će uspjeti da završe svoje mečeve do kraja dana. Olga na terenu broj 8 treba da igra protiv Martine Trevisan (Italija), Laslo sa Danijelom Altmajerom (Nemačka) na terenu 12, a na terenu 13 su Aleksandra i Amerikanka Kejti Volnjec.

Svi oni igraju posljednje mečeve na svojim terenima i još uvijek nisu završeni ni mečevi prije toga. Olga prvo treba da sačeka kraj meča Katerine Sinjakove (Češka) i Dalme Galfi (Mađarska) i tamo je tek sredina prvog seta, onda izlaze Fabijan Marošan (Mađarska) i Mihail Kukuškin (Kazahstan). Laslo čeka kraj meča Džeka Drejpera (Britanija) i Jaspera de Jonga (Holandija), a onda na teren izlaze Tatjana Marija (Njemačka) i Klara Toson (Danska). Aleksandra je vjerovatno najbliža igranju, pošto je Džesika Maneiro (Španija) blizu pobjede protiv Jane Fet (Hrvatska), pa onda igraju Alehandro Tabilo (Čile) i Zizu Bergs (Belgija).

(MONDO - N. S.)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC