• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vaterpolisti Budućnosti napadnuti mačetama: Reprezentativac teško povrijeđen u sukobu sa huliganima!

Autor Dragan Šutvić

Budućnost iz Podgorice oglasila se saopštenjem nakon napada huligana na vaterpoliste.

 Vaterpolisti Budućnosti napadnuti mačetama u Podgorici Izvor: Mondo/Slaven Petković

Vaterpolisti Budućnosti iz Podgorice fizički su napadnuti u glavnom gradu Crne Gore, nedaleko od sportskog centra Morača. Po prvim informacijama koje su se pojavile u javnosti, nekoliko vaterpolista crnogorskog kluba našlo se na udaru neimenovanih huligana, koji su mačetama i bejzbol palicama željeli da im nanesu tjelesne povrede.

Iz saopštenja Budućnosti može se saznati da je teške tjelesne povrede zadobio mladi reprezentativac Crne Gore, koji je sa nacionalnim timom prošle godine osvojio srebro na Evropskom prvenstvu. Takođe, navodi se da su vaterpolisti bilo brojčano nadjačani, kao i da su napadači imali fantomke.

"28.05.2024. godine u 17:20h u parku koji je u neposrednoj blizini gradskih bazena, a nakon završenog trenažnog procesa, grupa vaterpolista uputila se prema svojim kućama. U tom trenutku bili su napadnuti od strane više NN lica koja su na glavama imali fantomke, u rukama mačete i bejzbol palice.

Tom prilikom ozbiljne povrede zadobio je perspektivni mladi sportista našeg kluba, vaterpolo reprezentativac mlađih kategorija Crne Gore, nosilac srebne medalje sa Evropskog prvenstva, odigranog 2023. godine u Podgorici, stipendista Ministarstva sporta Crne Gore, koga u ovom klubu krase sve one osobine koje krase vrhunske sportiste, izuzetno miran, vaspitan, odan, radan, dobar drug i odličan đak.

Ovim putem molimo medije da objave ovo saopštenje i svojim narednim tekstovima utiču na kompletno društvo koje mora stati na put svakom obliku agresivnog ponašanja koje ime za cilj namerno povređivanje i nanošenja bola drugim osobama, bilo psihičkog ili fizičkog.

Izrade smjernice i način podrške i obezbijede zaštitu od nasilja. Da prestanemo razmišljati da li naša djeca imaju u svom okruženju nekog nasilnika koji pokušava imati nad njima moć. Da ovakav vid fizičkog nasilja može da dovede čak i do uništenja sportske obrazovne ili svake druge karijere. Ne dozvolimo da nam nasilje prekida ispravan put kojim nam idu djeca. Cijeli slučaj je prijavljen policiji i nadanja smo da će se razotkriti počinioci i kazniti po zakonu", navodi se u saopštenju Budućnosti.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC