• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak vidio da bivši treneri navijaju protiv njega, pa im odgovorio! Jedna riječ i pogled koji sve govori

Autor Dragan Šutvić

Pogledajte reakciju Novaka Đokovića kada je vidio kako Marko Paniki i Ulises Badio navijaju protiv njega jer sada sarađuju sa Janikom Sinerom.

 Bivši Novakovi treneri aplaudirali Sineru  Izvor: Tennis TV screenshot

Novak Đoković poražen je u finalu mastersa u Šangaju protiv Janika Sinera (7:6, 6:3), a interesantno je da je ovo prvi put i da mora da igra protiv svojih doskorašnjih saradnika Marka Panikija i Ulisesa Badioa. Njih dvojica su nedavno preuzeli brigu o Janiku Sineru, nakon što je tražio nove trenere poslije doping skandala, a čini se da su dali i te kako kvalitetne savjete Italijanu.

Tako je Janik Siner uspio da privede prvi set u taj-brejku nakon prave drame, a zatim su Paniki i Badio ustali da aplaudiraju svom igraču. Primetio je to i Đoković koji im je na italijanskom dobacio: "Aplauz?", uz osmijeh. Ironija i pogled koji govore više mnogo toga.

Pogledajte njegovu reakciju nakon izgubljenog taj-brejka, usmjerenu ka "loži" Janika Sinera:

Ko su Novakovi bivši trener?

Izvor: Instagram/reket.iranje

Marko Paniki ima 60 godina i bivši je dvostruki italijanski šampion u skoku udalj. Prvi put je u Novakov tim došao još davne 2018. godine na ideju tadašnjeg trenera Marijana Vajde. Uz prekide, ostao je sve do maja ove godine.

Paniki je ime izgradio kao vrsni stručnjak sarađujući sa nizom atletičara, tenisera, ali i teniskim asocijacijama Italije, Kine, Izraela i Nemačke. Bio je i lični trener mnogim poznatim teniserkama poput Frančeske Skjavone, Li Na, Svetlane Kuznjecove, Danijele Hantuhove, Karin Knap, radio je i sa mnogim teniserima poput Fabija Fonjinija, Kristijana Garina, Iva Karlovića, Filipa Kolšrajbera, Leonarda Majera, Simonea Bolelija...

Što se tiče Ulisesa Badioa, simpatičnog Argentinca, počeo je sa Đokovićem da radi u maju 2017. godine kao fizioterapeut uz prekide. Zvanično su se razišli krajem 2022. godine, kada je Klaudio Cimalja stigao u tim, a zatim je Nole obnovio saradnju sa Miljanom Amanovićem. Tokom turnira u Šangaju, sa Noletom je opet bio Cimalja.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC