• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zverev dao "jako" obećanje: Ako osvojim pehar Australijan Opena...

Autor mondo.rs

Nemački teniser Aleksandar Zverev rekao je da će ako postane novi šampion grend slema u Melburnu pokloniti sav zarađeni novac žrtvama požara u Australiji.

 Aleksander-Zverev-obecao-ako-osvoji-pehar-Australijan-Opena-sav-novac-daje-zrtvama-u-Australiji Izvor: Tanjug/AP Photo/Andy Wong

Aleksander Zverev odlično "gura" na Australijan Openu.Pobedio je Stena Vavrinku posle preokretai prvi put u karijeri izborio plasman u polufinale nekog grend slema.

Nemački teniser je na početku turnira obećao da će u slučaju da osvoji titulu sav novac od nagrade pokloniti žrtvama požara u Australiji.

Možda će vas zanimati

"To je bilo lako reći u prvom kolu, zar ne? Ali i dalje je tako, nadam se da mogu to da ostvarim, održaću obećanje ako osvojim titulu", rekao je Zverev.

"Uvek sam govorio da nisam osoba koja juri za novcem. Roditelji su me uvek učili da novcem treba da ostvarite stvari kako biste pomogli drugima, da pomognete ljudima kojima zaista treba novac. Za mene bi nagrada od četiri miliona australijskih dolara bila zaista lepa, možda bih mogao da kupim nekoliko automobila, ili nešto. Ali, ima ljudi kojima je novac zaista potreban da bi imali dom, da obnove životinjski svet i živote koji su imali, pa je važnije da oni dobiju taj novac", naveo je Zverev.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC