• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šta svaki znak da uradi da bi pronašao sreću: Horoskop otkriva kako da povratite dobru energiju

Autor Bojana Zimonjić Jelisavac

Pročitajte horoskop sreće, evo šta bi svaki znak trebalo da uradi u 2022. da bi bio zadovoljan i ispunjen pozitivnom energijom - recite zbogom stresu i brigama!

 Horoskop sreće za 2022 Izvor: YouTube/MovieClipsTrailers

Da li želite da vam 2022. bude najbolja godina do sada? Već smo vam u velikom godišnjem horoskopu otkrili šta vas čeka i kako za to da se pripremite, a sada astrolozi otkrivaju šta bi svaki znak trebalo da uradi da se osjeća bolje u godini pred nama.

U pitanju su tehnike opuštanja ili vraćanja fokusa koji će vam omogućiti da svakog dana budete bolja verzija sebe. Nisu iste za sve znake, pa dobro zapamtite šta bi trebalo da uradite prilagođeno baš vašem znaku!

Ovan

Vatreni ste, uvijek ste u pokretu, zato lako gubite energiju. Potrebno vam je da pronađete kreativni, jednostavni hobi koji će vas u popodnevnim časovima opuštati. Čak će i bojanke za odrasle napraviti razliku, kažu astrolozi, a vi procijenite koja vam aktivnost najbolje vraća "zen".

Bik

Vašim znakom vlada čakra koja se nalazi u grlu, i zato su aktivnosti kao što je pevanje, pričanje, čak i samo pjevušenje, ono što vam se savetuje u 2022. godini. Ako ne pjevate inače, probajte makar da pjevušite svoje omiljene pjesme pod tušem!

Blizanci

Vi obožavate rutinu, a ova godina mogla bi da vas fizički pomalo izmori. Zato astrolozi savjetuju uvođenje desetominutne rutine nege kože. Nabavite lepo ulje ili kremu i masirajte kožu lica svakog dana, prijatan miris i pokreti jagodica prstiju će vam vratiti sjaj i opustiti vas, u svaki dan ćete ulaziti raspoloženiji!

Rak

Vodenom znaku se savjetuju aktivnosti vezane za vodu koje opuštaju. Ne morate na plivanje, možete jednom nedjeljno da se počastite kupkom sa morskom solju. Dodajte malo cvjetnih aroma uz kupke ili esencijalna ulja i bićete kao novi!

Lav

Za vas je ove godine ključan pokret, pa ako možete, upišite časove plesa. Tijelo će biti zategnuto, misli bistre, "izgubićete" se na po par sati dok vas nosi muzika!

Djevica

Vi ćete ove godine imati utisak da morate da progutate mnoge neizgovorene riječi, što će se manifestovati osjećajem ukočenosti ili "čvorova" u mišićima leđa i ramena. Istezanje je najbolji savjet za Djevice koje osjećaju tenziju!

Vaga

Ovaj znak neće morati posebno da se "potrudi", jer se od njega zahtijeva samo jedna aktivnost! Vage, spustite telefon i odmaknite se od njega, dozvolite sebi opuštanje i tišinu bez da vas drugi ljudi zivkaju i opterećuju svojim problemima.

Škorpija

I za Škorpije, kao i za Lavove, savjetuje se pokret. Probajte da nađete novu omiljenu rutu za večernju šetnju, pomoći će vam da "izbacite" cijeli dan iz sebe i opustite se.

Strijelac

Ove godine vam po horoskopu sljeduje stres, posebno oko posla, zbog čega će za vas biti najvažnije da dovoljno spavate kako bi se tijelo i misli odmorili. Kada god možete, "dremnite" makar i pola sata!

Jarac

Vama astrolozi predviđaju stresan početak godine, ali će se sve srediti već sredinom 2022. godine. Potreban vam je emotivni "reset". Fokusirajte se samo na sebe tokom prvih mjeseci, ne slušajte druge makar vam zvučali i dobronamerno. Sami ćete osjetiti šta vam najviše prija.

Vodolija

Za vas će ove godine najznačaniji biti zvuci. Vodolije obožavaju komunikaciju a zvuci muzike, čak i snimljeni zvuci prirode, baš su ono što im je potrebno 2022. godine. Slušajte muziku ili drugi zvuk koji vas opušta, uvijek imajte na telefonu omiljene pjesme, iznenadićete se kako će vas razvedriti!

Ribe

Najvažnije je da pročistite misli, zbog čega vam se savjetuje da u trenucima kada nemate obaveze meditirate. Ako niste u "fazonu" meditacije, makar pokušajte da radite vježbe disanja, da svjedete koncentraciju na jednu tačku, riječ ili misao, i uvježbavajte to svakog dana.

(MONDO)

Pročitajte i ovo

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop