• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lav danas neka bude oprezan, Strijelca očekuju prepreke, a Ribe prijatna iznenađenja

 vesna.jpg
Autor Vesna Kerkez

Pročitajte dnevni horoskop za 15. maj 2023. godine!

 Dnevni horoskop za 15. maj 2023.  Izvor: Shutterstock/Kaspars Grinvalds

OVAN

Dnevni horoskop za 15. maj 2023. godine kaže da Ovnove očekuje neka promjena na poslu. Moraće da preuzmu inicijativu i pokažu se u najboljem svjetlu. Pokušajte da izbjegnete bilo kakva "muljanja", afere, flertove, opasno rizikujete da izgubite osobu koju volite. Krajnje je vrijeme da počnete da vježbate. 

BIK

Pogodan je da se bavite tutorskim radom, da prenosite znanja i vještine. Bićete veoma uspješni. Ukoliko danas idete na romantičan sastanak, očekujte lijepo iznenađenje. Zauzeti Bikovi u drugoj polovini dana bi trebalo da se klone ozbiljnih razgovora. Hroničan umor.

BLIZANCI

Odličan dan za komunikaciju, kao i za sticanje novih konatakata. Ovo će vam biti posebno korisno za karijeru. Danas ćete biti široke ruke, očekuju vas veliki troškovi ali će se sve isplatiti. Očekujte romantičan poziv od osobe sa kojim ste nekada sarađivali. Zdravlje je dobro.

RAK

Puni ste energije i ne možete da se skrasite, tako da ćete imati vremena da uradite i više nego što ste planirali. Intuicija vam je posebno naglašena. Ako imate sumnje vezano za partnera, budite uporni da istjerate istinu na vidjelo. Pojačana nervoza.

LAV

Budite oprezni ujutru, mogući su nenadani događaji koji će vam promijeniti planove za ostatak dana. Nećete biti srećni, ali završiće se povoljno po vas. Ako dobijete poziv romantične prirode od osobe koju malo poznajete, razočaraćete se ako pristanete. Potrebno vam je više proteina. 

DJEVICA

Dnevni horoskop za 15. maj 2023. savjetuje Djevicama da ne planiraju važne i složene zadatke, nećete biti u stanju da ih sprovedete u djelo kako ste planirali. Danas nije dobar dan za nova poznanstva i romantična upoznavanja. Osjećate se neverovatno iscrpljeno.

VAGA

Iskoristite nalet dobre energije da napravite planove za budućnost. Mogli biste da se pozabavite kućom i uređenjem, popišite sve što je potrebno da se promijeni. Mogući su troškovi, kvarovi u domu. Prija vam društvo jedne osobe, ali nije vrijeme da produbljujete vezu. Pijte više vode. 

ŠKORPIJA

Klonite se priče o osjećanjima na poslu. Ranjivi ste, a neko bi mogao da iskoristi vašu slabost da vas skrajne sa pozicije koju ste zaslužili. Ukoliko imate udvarača, odložite viđanje. Niste rasploženi za nove početke. Mudrije baratajte novcem. Zdravlje je dobro.

STRIJELAC

Očekujte prepreke, ali bićete spremni da sa svim izazovima izađete na kraj. Samo ostanite mirni i staloženi. Dobra vijest jeste da vas očekuje priliv novca, baš u pravom trenutku. Partner vam priprema divno iznenađenje, obradovaćete se. Slobodni razmišljaju o pomirenju sa bivšim. Anksiozni ste. 

JARAC

Uspješan dan, odlična saradnja sa kolegama. Produktivni ste, imate pregršt sjajnih ideja. Mnogi Jarčevi će donijeti važne odluke u vezi sa budućnošću. Koliko god da vam se čine radikalnim, nećete se pokajati. Moguć je početak nove veze. Slede grandiozne izjave ljubavi. Sjajno se osjećate.

VODOLIJA

Pratite svoja osjećanja i ne možete da pogriješite. Na nesuglasice ne reagujte burno, imate znanje i iskustvo da sve riješite mirnim putem. Izbjegavajte neplanirane troškove. Oni u dužim vezama se nalaze na prekretnici. Jedna riječ vam fali da donesete konačnu odluku. Moguća je glavobolja.

RIBE

Dnevni horoskop za 15. maj 2023. godine kaže Ribama da ih u prvoj polovini dana očekuju prijatna iznenađenja na poslu. Susret sa osobom iz struke će iznjedriti ideje za unosne projekte. Nestrpljivi ste da nađete srodnu dušu, vašu nervozu osjeća suprotni pol. Opustite se i sve će doći na svoje. Više šetajte.  

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop