• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sjajna vest za navijače Atletiko Madrida!

Autor mondo.rs

Ne, nije ukidanje zabrane dovođenja igrača ovog leta, ali jeste nešto što će obradovati sve pristalice crveno-belih...

"Čolo" ostaje još godinu dana!

Trener Atletiko Madrida, Dijego Simeone, po informacijama španskog radija "Kadena Ser" (koji uglavnom pogađa), dogovorio se čelnicima kluba produžetak saradnje i za sledeću sezonu.

Ova vest obradovaće sigurno navijače "jorgandžija", koji su do nedavno prilično strepeli da će sjajni argentinski trener napustiti crveno-bele.

Iako ima ugovor do 2020. godine, Simeone je ovog leta razmišljao o odlasku u Inter, a navodno i PSŽ, ali je odlučio da, ipak, ostane još godinu dana. Sada je tu odluku i produžio.

Bez obzira što je ugovor potpisan do 2020, španski mediji navode da je Argentinac rešio da odluke donosi "godinu po godinu", tako da ova vest dodatno dobija na značaju i donekle opušta atmosferu na Visente Kalderonu koja je postala napeta odlukom UEFA da Atletiku zabrani dovođenje igrača u aktuelnom prelaznom roku zbog ranijih nepravilnosti u transferima fudbalera mlađih kategorija.

Popularni "Čolo" Simeone je ulogu trenera Atletiko Madrida, za koji je ranije igrao, preuzeo januara 2012. umesto Gregorija Mancana. U svojoj prvoj polusezoni doneo je "jorgandžijama" trofej Lige Evrope, a zatim je dodao i Primeru (2014), Kup kralja (2013), Superkup Evrope (2012) i Superkup Španije (2014), a dva puta su Madriđani pod njegovim vođstvom igrali finale Lige šampiona (2014. i 2016).

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC