• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO: Borac će preživjeti!

Autori mondo.ba Autori Nebojša Šatara

Vlada Republike Srpske u saradnji sa predsjednikom RS Miloradom Dodikom odlučili su da spasu banjalučki Borac, saznaje naš portal!

 Fudbalski klub Borac će biti spašen! Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Ogromna armija navijača Borca iz Banjaluke može da odahne! "Velikan iz Platonove" neće biti likvidiran!

"Dobio sam uvjeravanja da će u toku dana biti isplaćen novac za spas Borca", kratko je za MONDO istakao predsjednik crveno-plavih u ostavci Draško Ilić…

Iako u ovom trenutku novac nije "legao" na račun Banjalučana, prvi čovjek Borca je potvrdio da priliv očekuje tokom dana i naglasio da će odmah biti proslijeđen ka Fudbalskom savezu Bosne i Hercegovine za dobijanje licence.

"Ne mogu da kažem o kojoj sumi je riječ jer ne znam, ali o svim detaljima će javnost biti obaviještena na konferenciji za štampu koja će biti održana u petak", dodao je Ilić.

To praktično znači da će se sutra kuglica sa imenom Borca naći u žrijebanju za novu sezonu Premijer lige BiH.

Ubrzo je stigla potvrda iz Vlade RS...

"Vlada Republike Srpske usvojila je Informaciju o stanju u Fudbalskom klubu Borac Banjaluka i donijela rješenje o odobrenju relokacije sredstava sa Budžetske rezerve na Ministarstvo porodice, omladine i sporta, u iznosu od 160.000,00 KM", navedeno je u saopštenju.

A iz kabineta Predsjednika RS Milorada Dodika biće uplaćeno 150.000 KM.

Podsjetimo, Banjalučanima je neophodna suma od 322.000 KM da dobiju licencu za nastup u šampionatu BiH naredne sezone.

Komentari 7

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Laktaši

Boje da te pare dali za povećanje penzije. Pa ako povećate penziju za 2-3 KM dobro je. Ovako pare ste bacili u bunar. Te pare će vraćati građani RS-a kroz pdv. Ako se sećate kad je CZV igrala protiv Borca navijači tog kluba su pozivali na bojkot utakmicr jer je to politička utakmica, a sad istim tim navijačima spašavate klub i pružate šansu da prave incindente u Sarajevu, Tuzlu, Zenici, Mostaru, Širokom brijegu, Gradačcu itd...

hvala

Hvala svim institucijama koje su u ovako delikatnim prilikama odvojili vanrednu tranšu za Borac. Realno Borac i ostali klubovi su neuporedivi i ako hoće ostali uopšte da postoje moraju podržati opstanak Borca. A ako se Borac ugasi ostali ni ne trebaju tražiti ništa jer ništa ne bi ni dobili

Rješenje

Jedan problem jer rješen a na sajtu skupštine Grada polemika građana odbornicima je na tragu rješenja i ostalog duga Borca i to u vrlo kratkom roku od 6 mjeseci kroz zakonsko rješenje. Svi građani treba da učestvuju u raspravi na sajtu skupštine i vrše pritisak na odbornike da više paze na Borac

Zagor

Ne znam samo dokle će da se otima hljeb građanima Srpske da bi Borac preživljavao. Da se razumijemo, nemam ništa protiv pomaganja sportskim kolektivima, ali nije mi jasno dokle misle da se novac baca u rupu bez dna. Kada će odgovarati oni koji su toliko zadužili klub? Tako sam i ja mogao osnovati klub, napraviti milionske dugove i onda samo oti?i. Ali ja nemam veze i pozadinu da me neko u budućnosti čuva od ?uze kao što imaju biv?i ?elnici Borca. Sve povezana mafija u sportu i politici.

Luxus

Nije Borac jedini sportski klub u Republici Srpskoj kome treba pomoc. Dosta vas je vise i Borca i Lesinara. Ima i drugih klubova iz drugih sportova koji su daleko ispred Borca. Nije Borac i Banja Luka, citava Republika Srpska.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC