• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Borac m:tel i Banjaluka me sjajno prihvatili"

Autor mondo.ba

Zagrepčanin u dresu Borca m:tel naglasio da se brzo uklopio u banjalučkli klub i da jedva čeka zvanični debi u dresu crveno-plavih rukometaša.

Srednji bek Banjalučana je naghovijestio u pripremnim mečevima sa PPD Zagrebom i zagrebačkom Dubravom zbog čega je na njegovom dolasku insistirao trener crveno-plavih Boris Dvoršek.

Ubrzao je igru crveno-plavih i ponudio nova rješenja u napadu što hrabri navijače "Velikana iz Gospodske" pred njegovu prvu zvaničnu utakmicu u SEHA ligi protiv Vardara u petak u dvorani "Borik" (20 h).

"Za sad ide sve kako treba. Brzo sam se uklopio, momci su me odlično prihvatili i uopšte se ne primijeti razlika u godinama između iskusnih i mladih igrača. Grad je takođe odličan, sve mi se sviđa. Polako se uklapam u sistem iako je srednjem beku najteže. Protiv mog bivšeg kluba je sve dobro izgledalo, počeo sam da osjećam saigrače. Još nekoliko treninga do meča sa Vardarom pokušaćemo da iskoristimo za dodatno uigravanje", izjavio je Dumenčić za "Glas Srpske".

Povoljna okolonost pred gostovanje Makedonaca je činjenica da će jedan od najbljih evropskih timova u Banjaluku doći umoran zbog nedavnog nastupa gotovo cijele ekipe na Evropskom prvenstvu.

"To nam ide u prilog i pokušaćemo da ih prevarimo. Ne znam hoćemo li uspjeti, ali se nadam dobroj partiji. Oni su snažni, kandidati za osvajanje Lige šampiona i neće nam biti lako, ali nemamo šta da izgubimo".

Ciljevi Borca m:tel do kraja sezone su jasni.

"Prioritet je da odbranimo duplu krunu u Bosni i Hercegovini, ali bilo bi lijepo da upišemo što više pobjeda u SEHA ligi".

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC