• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dnevni horoskop za 9. 2. 2018.

Autor mondo.rs

Šta vam zvezde savetuju danas saznajteu MONDO horoskopu!

 Dnevni horoskop za 9. 2. 2018. Izvor: MONDO/MARIO MILOJEVIĆ

Ovan

Jako ste dobro raspoloženi danas. Iskoristite ovaj petak što bolje možete, budite aktivniji, bavite se sportom. Nemojte se preforsirati na poslu.

Bik

Potrudite se da ne trošite previše svoju energiju. Danas je dan za odmor. Nemojte trošiti previše novca, šoping nije preporuka za danas.

Blizanci

Nemojte ulaziti u rasprave sa bliskim osobama. Potrudite se da se usredsredite na to da im date dobar savet, ako Vas pitaju za mišljenje. Ne mešajte se bez potrebe.

Rak

Puni ste elana i dobre energije, samo Vam je danas važno da radite nešto novo. Potrudite se da predstavite nadređenom neke Vaše ideje, možda baš danas naiđu na odobravanje.

Lav

Puni ste energije i danas. Bolje se osećate nego prethodnih dana. Pokušajte da ne namećete svoje mišljenje drugima, nego gledajte svoja posla.

Devica

Danas je dobar dan za kupovinu. Potrudite se da ne pokazujete nekim ljudima koji Vam nisu dragi da vas nešto iritira, tako je bolje za Vas danas.

Vaga

Provedite dan sa partnerom. Odmorite se od posla, iako je dobar dan i za to. Budite kreativni danas i vodite malo više računa o sebi.

Škorpija

Isplanirajte vikend i narednu nedelju. Osećate pad energije i jako ste umorni i napeti. Najbolje bi bilo da uradite nešto za sebe, odete do frizera ili jednostavno provedete vreme sa članovima porodice, jer ste iscrpljeni.

Strelac

Jako ste pozitivni i nasmejani danas i to svi primećuju. Bavite se sportom ili nekim hobijem, to će vas oraspoložiti i podići nivo energije. Nemojte raditi danas, ako je moguće.

Jarac

Nemojte provesti ceo dan u kući, budite aktivniji danas. Odličan je dan za posao. Idite negde, razbistrite misli u prirodi ili svratite do kafića sa prijateljima.

Vodolija

Idite na kraći put. Ne zapostavljajte prijatelje i rođake. Budite prijatni prema ljudima sa kojima živite ili sarađujete. Danas ćete možda čuti neku bitnu vest, svakako dan je odličan za trgovinu, kupovinu.

Ribe

Danas nije dobro da jedete prezačinjenu hranu. Nemojte trošiti previše novca, jer ćete kupiti stvari koje Vam nisu potrebne. Izbegavajte šoping danas.

(Izvor: Jovana Vilimonović)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop