Dnevni horoskop za 14. 2. 2018.

Autor:

...

Dnevni horoskop za 14. 2. 2018. Foto: MONDO/Mario Milojević

Ovan

Imate previše obaveza. To Vam se nikako ne dopada i niste dobro raspoloženi. Privatni život danas trpi zbog previše posla. Nemate dovoljno energije, pa bi bilo dobro da se posle posla odmarate.

Bik

Ako ste slobodni, neko koga dugo znate Vam može izjaviti simpatije. Ako ste zauzeti, bićete strastveniji i šarmantniji nego inače. Uživajte u vremenu provedenom sa partnerom. Nije dobar dan za povećane troškove, zato ih svedite na minimum.

Blizanci

Previše ste posvećeni poslu, ali ne očekujte da drugi rade sve tako dobro kao Vi. Vreme je da nađete više vremena za sebe, za hobije i zabavu. Ako ste u mogućnosti, idite na kraći put ili ga barem isplanirajte, pa idite neki drugi dan. Bitno je da smanjite stres, da se danas opustite.

Rak

Izvor nervoze je novac, tačnije to što sve nije onako kako ste isplanirali. Potrudite se da ne kupujete stvari koje Vam nisu potrebne, a ovo se naročito odnosi na tehniku. Ako budete dobili poziv za neki novi posao, prihvatite ga.

Lav

Okrenuti ste novcu i poslu. Ovo je odličan dan da rasporedite novac, da platite račune, ali i da ostavite nešto za šoping. Ova sreda je jedan od onih dana kada se dosta novca troši, ali to Vam neće biti problem. Romantični ste i skloni ste flertu.

Devica

Imate dosta planova, želja za ostvarivanje, ali je pitanje vremena kada ćete preterati sa poslom. Bitno je da nađete balans. Ako Vam je potrebna pomoć, zatražite je. Moguća je nervoza, pa otuda u glavobolja.

Vaga

Danas je odličan dan za priliv novca. S druge strane, Vi ste željni zabave, šopinga, izlazaka. Vidite se sa prijateljima, provedite vreme sa partnerom. Pokušajte da se rasteretite od obaveza, potreban Vam je ovaj jedan dan pauze.

Škorpija

Preko prijatelje ćete možda da upoznate neku zanimljivu osobu koja će Vam se jako dopasti. Nežni ste i romantični danas. Ako ste u vezi, posvetite više vremena partneru, nemojte samo da radite.

Strelac

Danas ste sjajno raspoloženi i pričljivi. Bilo bi dobro da se posvetite poslu, da date svoj maksimum. Ono što je ključno je da budete brzi, odgovorni i efikasni i na kraju dana ćete biti pohvaljeni.

Jarac

Posvetite više pažnje prijateljima. Komunikativni ste i skloni sticanju novih poznanstava. Možete da napravite plan za razvoj ideja koje imate odavno. Ne odustajte lako od svojih ciljeva.

Vodolija

Danas su moguće rasprave sa kolegama. Napeti ste. Ne zamerajte se drugima zbog sitnica, nego se potrudite da izgladite nesporazume. Posvetite više vremena sebi, svom izgledu i zdravlju.

Ribe

Dobro se osećate. Na poslovnom planu se sve odvija kako ste isplanirali, pa ne postoji neki veći razlog za stres. Potreba za odmorom je povećana, tako da bi trebalo da izdvojite neko vreme za sebe.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa... posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

Tagovi:

Ostale vijesti