Dnevni horoskop za 11. 6. 2018.

Autor:

...

Dnevni horoskop za 11. 6. 2018. Foto: MONDO/Mario Milojević

Ovan

Danas ste strastveni. Zauzeti, Vi ćete moći da poboljšate odnos sa partnerom. Slobodni, moguće je neko bitno poznanstvo danas. Priliv novca je očekivan.

Bik

Može se desiti da imate problem sa nekim obavezama koje niste rešili na vreme. Neke muške osobe mogu biti od pomoći. Ne preterujte sa poslom. Morate naći više vremena za relaksaciju.

Blizanci

Nemojte zapostavljati partnera i prijatelje zbog obaveza. Imate previše planova, ideja, ali ste i rasejani. Fokusirajte se na obaveze koje morate odraditi, koje su neodložne. Tako ćete makar malo dovesti stvari u red.

Rak

Danas je dobar dan za nove početke na poslu. Budite fini prema kolegama da biste mogli da očekujete dobru saradnju, nemojte sebe stavljati iznad drugih. Dobro se osećate, samo je bitno da ne uključujete emocije u posao.

Lav

Sve ide danas kako ste zamislili. Pozitivni ste i imate dobru energiju. Provedite više vremena sa partnerom, idite na neki put. Ako ste slobodni, možete upoznati nekog na javnom mestu, u izlasku.

Devica

Možete dobiti dobre vesti vezane za posao. Ono što nije dobro je to što je moguć neki iznenadni trošak, ali zato ne bi trebalo da Vi dajete previše novca na stvari koje Vam nisu neophodne. Budite praktični, ne pravite velike troškove.

Vaga

Bilo bi dobro da se posvetite partneru. Ako ste slobodni nećete želeti promene, ali je flert izvestan. Strastveni ste i romantični. Potrudite se da povedete računa o svom zdravlju.

Škorpija

Danas je idealan dan za druženje i zabavu. Osećate se zavodljivo i dobro u svojoj koži. Privatni život Vam je na prvom mestu, stoga odredite prioritete na poslu i završite obaveze koje su neodložne.

Strelac

Svi su jako ljubazni prema Vama. Ovaj dan je jedan od boljih i uspešnijih. Imate utisak da možete sve da uradite na vreme i kako treba, pa dajte sve od sebe da tako i bude.

Jarac

Danas je dan idealan za ljubav i flert. Potrudite se da se viđate sa prijateljima, da ne odbijate pozive za izlaske, jer može doći do nekog poznanstva. Ako ste zauzeti, posvetite malo više vremena partneru, idite u šetnju ili promenite sredinu. Prijaće Vam bilo kakva promena.

Vodolija

Previše brinete oko porodičnih problema. Fokusirajte se na sebe. Ne dozvolite da bilo šta utiče na Vaš posao i na učinak. Ugodite sebi, posetite frizera ili idite na masažu.

Ribe

Veoma ste dobro raspoloženi. Komunikativni ste. Možete dobiti dobre vesti u vezi sa poslom. Pazite gde ostavljate dokumenta, ključeve, da ih ne biste izgubili.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa... posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

Tagovi:

Ostale vijesti