Dnevni horoskop za 18. 7. 2018.

Autor:

Pročitajte današnji MONDO horoskop!

Dnevni horoskop za 18. 7. 2018. Foto: MONDO/Mario Milojević

Ovan

Mogući su neki problemi vezani za posao. Ne prenosite nervozu na partnera. Ako ste slobodni, vidite se sa prijateljima. Dobićete potrebnu podršku od ljudi koji Vas vole.

Bik

Dobro se osećate, pozitivni ste. Posvetite više vremena partneru. Slobodni, vreme je za izlaske, za zabavu. Ne morate biti surovo iskreni prema drugima, neće svi prihvatiti tuđe mišljenje tako lako.

Blizanci

Izdvojite više vremena za prijatelje. Ne pravite sebi pritisak zbog previše posla. Sigurni ste u sebe, pridjite osobi koja Vam se dopada. Zauzeti, danas nema razloga za brigu, sve je u najboljem redu.

Rak

Neka rešenja problema koja čekate odavno možete sada dobiti. Imajte strpljenja na poslu za druge. Moguć je kraći put, ali bi bilo pametno da ne gubite vreme ako ne mislite da to ima svrhu.

Rak

Danas ćete se lakše dogovoriti sa članovima porodice oko promena koje su Vam bitne. Ovaj dan je idealan za bitne razgovore. Posvetite se obavezama koje su neodložne. Ne brzajte, jer ćete napraviti velike greške.

Lav

Priliv novca je siguran. Bićete jako zadovoljni uspehom koji ćete ostvariti. Zauzeti, emotivno ste stabilni. Ako ste slobodni, pokušajte da ne nalazite manu svakoj osobi koja Vam priđe.

Devica

Prilično ste napeti danas. Ne želite da se družite, ne želite da viđate druge. Pojednostavite svoj život, nemojte previše planirati. Posao Vas opterećuje previše danas.

Vaga

Dopada vam se osoba koja ne živi blizu Vas. Smislite način kako da stupite u kontakt sa njom. Dobar je dan za kraći put sa partnerom. Napravite plan rada i pridržavajte ga se.

Škorpija

Trebalo bi da se bavite sportom. Posao Vas previše iscrpljuje. Možda se danas nećete osećati dobro i proaktivno, ali je potrebno da odredite prioritete.

Strelac

Energični ste i sjajno se osećate. Dajete sve od sebe na poslu. Danas idite na neko mesto gde možete da se opustite.

Jarac

Napeti ste zbog novčane situacije. Vreme je za štednju. Ako ste zauzeti, promena nema, ali ako ste slobodni, postoji mogućnost za avanturu.

Vodolija

Pravite kompromis sa partnerom. Potrudite se da se ne raspravljate sa kolegama. Danas je dan za odmaranje.

Ribe

Posao Vam je danas na prvom mestu. Ipak, ne zapostavljate svoje zdravlje. Ne zanemarujte partnera zbog previše obaveza.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa... posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

Tagovi:

Ostale vijesti