Dnevni horoskop za 20. 7. 2018.

Autor:

...

Dnevni horoskop za 20. 7. 2018. Foto: MONDO/Mario Milojević

Ovan

Ne zapostavljajte privatni život. Danas bi trebalo da pravite dogovor i da poboljšate komunikaciju sa drugima. Preko posla možete upoznati neku zanimljivu osobu, ako ste slobodni.

Bik

Danas je odličan dan za posao. Lako ide saradnja sa drugima. Moguća je prehlada. Jačajte imunitet vitaminima.

Blizanci

Posvetite se partneru. Ne zapostavljajte porodicu. Sporiji ste nego inače. Uradite na poslu sve sami, ne oslanjajte se na druge.

Blizanci

Možete neke probleme koje imate zadržati za sebe. Danas je bitna zabava. Moguć je početak neke veze ili bar flert. Ostavite neke obaveze koje nisu važne za drugi dan.

Rak

Ne dozvolite da Vaš odnos upadne u kolotečinu. Budite romantični. Saradnja sa drugima je jako dobra. Pomalo ste napeti i nervozni, naročito ako morate ceo dan da provedete kod kuće. Rasprave sa članovima porodice su moguće.

Lav

Idite na kraći put ili makar u bioskop, do prijatelja, sa partnerom. Ako ste slobodni, lako gde možete upoznati neku novu osobu. Zadovoljni ste saradnjom sa kolegama. Odličan je dan za dogovore.

Devica

Danas je sve kako treba u vezi, uživajte u ljubavi. Prilično ste dobro raspoloženi. Priliv novca je siguran. Trošite ga na uživanje. Odličan je dan za kupovinu.

Vaga

Slobodni, očekujte od neke osobe da Vas pozove na sastanak. Zauzeti, nemojte biti ljubomorni danas. Sve ide kako treba i drugi ljudi su Vam naklonjeni. Dobar je dan za saradnju.

Škorpija

Ako ste u vezi, posvetite više pažnje partneru. Slobodni, veoma ste strastveni i skloni flertu. Danas nemojte imati previše poverenja u druge ljude.

Strelac

Pokušajte da porazgovarate sa partnerom i stvarima koje Vam nedostaju u vezi. Ne dozvolite da vam se drugi mešaju u život. Preko prijatelja sledi novo poznanstvo, ako ste slobodni.

Jarac 

Neko novo poznanstvo je moguće preko kolega ili će to biti neki saradnik. Fokusirajte se malo više na posao. Rasejani ste. Platite račune na vreme.

Vodolija

Danas je moguć kraći put sa partnerom, vreme je za romantiku. Na putu je moguć neki flert. Idite bilo gde ako imate priliku.

Ribe

Dobro se osećate u vezi. Prilično ste strastveni. Slobodni, imate želju za flertom. Danas se posvetite poslu, budite odgovorni.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa... posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

Tagovi:

Ostale vijesti