Dnevni horoskop za 9. 7. 2019.

Autor:

Šta vam zvezde savetuju danas saznajte u MONDO horoskopu.

Dnevni horoskop za 9. 7. 2019. Foto: MONDO/Mario Milojević

Ovan

Posvetite se partneru. Veoma ste romantični i skloni flertu. Pokušajte da ne zapostavite svoje obaveze, iako nemate motivaciju za rad.

Bik

Nervozni ste. Imate utisak da Vam ništa ne ide od ruke danas i da se stvari odvijaju sporije nego inače. Nemojte se premarati, pokušajte da se odmarate više.

Blizanci

Odličan dan za saradnju. Dobro ste raspoloženi. Ne ostavljajte za sutra obaveze koje možete brzo da završite.

Rak

Imaćete mogućnost da ostvarite sve što želite. Dobri ste u planiranju obaveza. Ne postoje ograničenja od strane drugih ljudi, imate podršku od saradnika za sve.

Lav

Veoma ste smireni i sjajno se osećate. Razmislite o svemu što treba da uradite ili kažete drugima, da biste izbegli nesporazume. Preosetljivi ste na kritiku, ne primajte sve k srcu.

Devica

Danas ste prilično dobro raspoloženi i orni za rad. Provedite više vremena sa prijateljima. Dobro se osećate. Brinite više o svom zdravlju, posetite lekara preventivno.

Vaga

Ne gubite vreme na stvari koje Vas opterećuju. Veoma ste napeti danas. Mogući su problemi sa novcem i neočekivani troškovi.

Škorpija

Strastveni ste i okrenuti poslu. Dajete sve od sebe da odradite ono što ste zamislili. Drugi ljudi mogu Vam pomoći da istrajete u ostvarivanju svojh ciljeva.

Strelac

Imate dosta posla. Potrudite se da se dobro organizujete. Ne brzajte sa odlukama vezanim za posao, jer možete doneti pogrešnu odluku.

Jarac

Danas je dan za zabavu i opuštanje. Možete ići na neki kraći put ako imate vremena. Dajte sve od sebe da nađete načina da se relaksirate. Ovaj dan nije dobar za rad.

Vodolija

Posao ne treba da bude prioritet. Mogući su iznenadni troškovi. Bitno je da odradite važne zadatke. Preosetljivi ste.

Ribe

Danas ste komunikativni i lako se dogovarate sa drugima. Pomozite kolegama koje traže savet od Vas. Pazite se u saobraćaju.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa... posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

Ostale vijesti