• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sankcije zbog izbornih nepravilnosti u Banjaluci

CIK BiH sankcionisao je još sedam osoba koje su bile angažovane na pojedinim biračkim mjestima u Banjaluci u vrijeme održavanja opštih izbora prošle godine.

 Sankcije zbog izbornih nepravilnosti u Banjaluci Izvor: MONDO

Zbog počinjenih nepravilnosti na biračkom mjestu zabrana angažovanja u organima nadležnim za provođenje izbora u periodu od četiri godine i novčana kazna od po 200 KM izrečene su Draganu Blagojeviću, Milanu Blagojeviću, Ljubiši Čivčiću, Zoranu Radonjiću, Radovanu Čivčiću i Draganu Grbiću.

Kako je saopšteno iz CIK-a, Gostimiru Ducanoviću, kao predsjedniku biračkog odbora, izrečena je novčana kazna od 800 KM i takođe zabrana angažovanja u organima nadležnim za provođenje izbora na četiri godine.

Do sada je ukupno sankcionisano 59 lica koja su bila angažovana za rad na biračkom mjestu, a CIK BiH nastavlja aktivnosti na analizi rada tijela za provođenje optših izbora 2010. godine.

Zbog nedostavljanja izjave o imovinskom stanju u zakonom predviđenom roku, CIK je Zoranu Vukšiću, koji je bio poslanik u Predstavničkom domu Parlamenta FBiH u mandatnom periodu od 2006. do 2010. godine, izrekla novčanu kazno od 300 KM.

(Srna/MONDO)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE