• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Horoskop za maj 2022: Pet znakova će slaviti, dva dva rješavaju najveće probleme, a evo i kome će novčanik biti pun

 vesna.jpg
Autor Vesna Kerkez

Saznajte koji su nasrećniji horoskopski znaci u maju!

 Horoskop za maj 2022. Izvor: YouTube/screenshot/Movieclips

Na korak smo do maja, a šta ovaj mjesec donosi horoskopskim znakovima i koji od njih će imati sreće, otkrivaju astrolozi! Neki će briljirati na polju posla, dok će drugi doživjeti veliku sreću u ljubavi. Saznajte da li ste među njima...

Ovan

Predstavnici ovog horoskopskog znaka treba da pokažu istrajnost i hrabrost kako bi u maju uspjeli. Dobra vijest je da će njihov rad biti nagrađen. Savjet astrologa Ovnovima je da uzmu stvari u svoje ruke i prestanu da se oslanjaju na pomoć drugih. Ovog mjeseca ih očekuju sjajna dešavanja na polju ljubavi, nova poznanstva i romansa! Poslije dužeg vremena će uživati!

Bik

Bikovima je ova godina veoma uspješna, a problemi koji su ih duže vrijeme mučili na polju ljubavi konačno će biti riješeni u maju. Razočarenje i nedomice koje su im zadavale glavobolju će nestati i otvaraju im se vrata za nove prilike. Važno je samo da budu hrabri i da ne oklijevaju, što im je inače svojstveno. Na polju posla ih takođe očekuje veliki uspjeh, ali pod uslovom da budu efikasni i da ne odlažu obaveze.

Rak

Sudbina je Rakovima pripremila novu romantičnu vezu u maju. Astrolozi im savjetuju da puste romantiku u svoj život i prepuste se osjećanjima. Na profesionalnom planu ih takođe očekuje uspjeh, ali postoji uslov. Ne bi trebalo da pokušavaju da se koriste prečicama i "otaljaju" obaveze. Rakovi, budite temeljni, isplatiće vam se na duže staze, ne samo u maju.

Jarac

Predstavnike ovog horoskopskog znaka početkom maja očekuju poteškoće na poslovnom planu, ali na kraju će "isplivati" iz svih nedaća i zablistati. Preporuka astrologa jeste da poslušaju savjet prijatelja i hrabro se uhvate u koštac sa problemima. Na kraju mjeseca ne samo da će napredovati na poslu, već ih očekuje i pozamašna povišica. Samo hrabro!

Ribe

Astrolozi savjetuju Ribama da više pažnje posvete rođacima i prijateljima. Maj će pružiti priliku da riješe neke davnašnje probleme zbog kojih godinama nemaju mira. Konstruktivan razgovor dovešće do međusobnog razumijevanja, što će im skinuti "kamen sa srca". Ovaj mjesec im takođe pruža priliku za da dobro zarade, ali pod uslovom da ne brzaju u donošenju odluka. Sve dva puta provjerite prije nego što predložite nadređenima.

(MONDO)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop