Uz Nutela mafine, naravno.
Ukoliko ste ljubitelj nutele (a verovatno jeste), šta kažete na ovaj jednostavni, a ubitačno-čokoladni recept?
Sastojci:
Jedna tegla nutele
Dva jaja
Deset kašika brašna
Način pripreme:
Zagrejte rernu na 220 stepeni, a sve sastojke promešajte zajedno dok smesa ne postane ujednačena. Bilo bi odlično da imate posudice ili korpice za mafine, koje bi trebalo podmazati puterom ili margarinom, a smesu raspodeliti u njima.
Ostavite da se peče 20 do 30 minuta. Kako bi proverili da li je gotovo, najjednostavniji način je da zabodete čačkalicu u neki od mafina, pa ako ništa od testa ne ostane kada izvučete, znači da je gotovo!
Ukoliko želite malo da “začinite” ovu poslasticu, u smesu dok je mešate možete dodati lešnike, orahe ili bilo koje druge dodatke po volji.