• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hljeb "na brzaka"

Autor mondo.rs

Ovaj hljeb možete da jedete za doručak čak i kada ste na dijeti, a pravi se za oko 35 minuta.

POTREBNO:

- 100 grama speltinog brašna

- 100 grama ražanog brašna

- 40 grama heljdinog brašna

- 40 grama ovsenog brašna

- kašičica bijelog luka u prahu

 - kašičica origana

- ravna kašičica morske soli

- 2 kašičice praška za pecivo

- kašika bijelog susama

- kašika crnog susama

- kašika maslinovog ulja

- 240 militara kisele vode

PRIPREMA:

Uključite rernu da se ugrije do 210 stepeni Celzijusovih. U činiji suve sastojke i dodajte maslinovo ulje i kiselu vodu. Sve promiješajte kašikom. Dobićete baš gustu smjesu. Sud za pečnje pokrijte pek papirom, a onda sipajte smjesu. Mokrim rukama "razvucite" smjesu po pekaču. Zatim malo zarežite nožem po površini. Rernu pojačajte na najviše 230 stpeni i pecite oko 35 minuta. Isjecite i jedite kada se prohladi.

(Recept preuzet sa sajta Hrono kuhinja)

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop