• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čorbica od spanaća, idealna i topla i hladna!

Autor mondo.rs

Napolju je pretoplo i verovatno ni ne pomišljate da priđete šporetu. Ali ova čorbica se brzo sprema, a može da se konzumira i topla i hladna.

Za čorbu od spanaća je potrebno:

maslinovo ulje

600 grama spanaća

kisela pavlaka

decilitar mleka

supena kašika ulja

2 čena belog luka

so, biber

Kako se sprema:

U sud u kome ćete kuvati čorbicu sipajte malo maslinovog ulja i sitno secakani beli luk. Kratko dinstajte, pa dodajte spanać. Kada se napari, nalijte malo tople vode i kratko prokuvajte. Dodajte začine po ukusu. Pavlaku razmutite sa mlekom i sipajte u čorbu, koju možete jesti i toplu i hladnu uz prepečen hleb.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop