• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kako da oljuštite breskve, paradajz, krompir...

Autor mondo.rs

Pogledajte ove kulinarske trikove, korisni su.

BRESKVE

Ostavite ih 20 sekundi u kipućoj vodi, a zatim 10 sekundi u ledenoj.

PARADAJZ

Prvo ga zasecite na vrhu, zatim ga spustite u kipuću vodu i nakon 45 sekundi ga prebacite u ledenu.

MANGO

Oštrim nožem zasecite vrh u obliku malog krsta, a zatim mango oljuštite kao bananu.

MLADI KROMPIR

Kuvajte ga u kipućoj vodi oko 15 minuta, a zatim ga samo na sekund spustite u vodu sa ledom.

POMORANDŽE

Zasecite koru po sredini, skorz u krug, a zatim voćku izvadite kašikom.

Pogledajte:

Via @buzzfeednifty . Make sure to follow ➡️ @lifehack .

A post shared by Life Hack (@lifehack) on

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

lane

Lijepo izgledas1

nada

Super si

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop