• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pečeni iverak sa parmezanom

Autor mondo.ba

Ne treba vam mnogo namirnica, a garantujemo da će vaša nepca uživati.

Potrebno je:

¾ šolje sitnog parmezana

½ šolje krušnih mrvica

4 kašike otopljenog maslaca

2 kašike maslinovog ulja

4 fileta ribe iverak (iver, pasara, ploča)

So

Biber

Evo načina pripreme, vrlo je lako, a vjerujemo da je savršeno i sa drugim vrstama ribe!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop