• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Piletina u sosu od paradajza

Autor mondo.rs

Sjajan recept za ručak koji ćete pripremiti za pola sata.

Kada nemate baš mnogo vremena da spremite obrok, možete da pripremite ovu ukusnu piletinu sa pečurkama u sosu od paradajza.

Sastojci:

Jedna pileća prsa

Pola crnog luka

100 grama pečuraka

oko 500 grama sosa od paradajza

tri čena bijelog luka

So i biber po ukusu

Začini po ukusu

Priprema:

Isjeckajte luk i propržite ga, pa onda dodajte piletinu isjeckanu na kockice.

Pečurke očistite i isjecite na listiće, pa dodajte u piletinu. Stavite so, biber i začine po ukusu, pržite na srednjoj vatri 10-15 minuta, a onda dodajte sos od paradajza i ostavite da se krčka još desetak minuta, da bi meso bilo sasvim mekano i upilo sos.

Najbolje je da uz ovakav obrok jedete neku laganiju salatu, na primjer, zelenu salatu.

Kako vi spremate piletinu?

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop